Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuszki śliczne
Nutria,Ty się nie boisz rowerem jeździć????

czasem się boję, ale niesamowicie to lubię. Jak mam przejść ok km do sklepu, to wolę na rowerze, jest ponad 2 razy szybciej...
inna sprawa, że teraz już jeżdzę bardzo bardzo spokojnie. tak - by właśnie w razie hamowania spokojnie zsiąść z rowerku.... no ale jasne - jeżdzę teraz bardzo bardzo mało.
za to basen polecam wszystkim!! (i z tego co wiem, nie jest zakazany nawet w bardzo zaawansowanej ciąży )
fantastycznie działa na kręgosłup![]()
zamierzam z Maleńką chodzić na basen dla Maluchów i to w miarę szybko :-) będziemy się pluskać.

:-):-):-)nutria to ty kobitka wysportowana jesteś i to za bardzo z tym rowerem jestem w szoku za to szybko urodzisz
ja nie mam nie raz siły dojść do sklepu a co dopiero na rower
podziwiam
to jest fajny pomysł. tylko przydał by mi się jakiś basen blisko... bo z Maluszkiem, to już nie będzie mi sie chciało daleko jezdzić...już od 3 miesiąca życia maluszka można![]()
kurcze rzeczywiscie z tym rowerem szalejesz:-) ja juz od 3 miesiąca na rower nie wsiadłam- chociaz miałam ogromną ochote- tyle sie nasłuchałam że ne można, wiec wolałam nie ryzykować....

Mój M się śmieje, że nie mam pępkaEj, a jak z Waszymi pępkami? Mój się totalnie rozciągnął, normalnie gładka skóra się zrobiła no i lekko wystaje na zew taki bąbel
;-);-)Śliczne zdjęcia :-):-)My za to dzisiaj mieliśmy niezłą zabawę, zrobiliśmy mnóstwo zdjęć mojemu brzuchowi. Kilka dołączam. Przepraszam, że wszystkie takie gołe.
Zgrabniutki brzuszeka to mój w 32 tc

Super brzuszekNo wiec przedstawiam moj brzuchol :-)

Brzuszek i morze :-)Hej dziewczyny to ja w zdaje się jakoś w 29 tyg. kurcze muszę więcej fotek wstawiać![]()
Śliczny ;-)A oto my dzisiaj,tj 35t3d,rano maluszek byl nisko a teraz znow sie "podciagnal";-)