Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)A to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię
Zobacz załącznik 168347
kochana brzusio juz widoczny moze mniejszy niz dziewczyn ale to nic nie znaczy my wszystkie staniemy w miejscu a twoj wyskoczy ze sama potem sie bedziesz dziwic
i nazekac ze kregloslop boliiiiiiiii ;-)
i jaki slodki ciuszek 
E tam gruba nie jesteś nie przesadzajA to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię
Zobacz załącznik 168347
A to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię
Zobacz załącznik 168347

A to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię
Zobacz załącznik 168347
, w dodatku rodzinka mi to wypomina, mimo, że wszyscy wiedzą, że jestem w ciąży