reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie szczerze mówiąc przez ostatnie 2 tygodnie trochę urosło... I już chyba mogę powiedzieć, że po mnie widać :P
Wczoraj koleżanka która nie wie o ciąży do mnie z takim tekstem: " Ale ci brzuch urósł, pewnie znowu piwsko pijesz codziennie..."
Czyli wyglądam jakbym miała piwny brzuchol, fajnie :P

reklama
A ja chciałabym się podpisać obiema rękami i "oboma nogoma" pod tym co napisała Madziol:) Życie kobiety, qrczę, wcale do łatwych i przyjemnych nie należy... Może dlatego to my mamy te małe przywileje, żeby np poczuć ruchy dzidziusia pierwsze;)))

Mi też brzucho wyskoczyło i to ta, takie na całą szerokość ciała, nie tylko na środku. Śmiesznie to wygląda :)

Ryba piękny brzuszek, taki zgrabniutki, widać, że tyjesz tylko w brzuszku - to super :)

malutka nie opisuj tylko pokaż :):)

A to mój aktualny brzusio :)

dziewczyny, super brzuszki
monimoni- swietne bikini:) ja juz od dluzszego czasu szukam jakiegos dla siebie i nic znalesc nie moge:( wszystko male w cycu:(

Sorki w ogóle, że takie trochę odkryte zdjęcie, ale jest generalnie zakryte co ma być a tak najlepiej widać mój brzuszek bo w ciuszkach jakoś tak inaczej. A bikini mam od zeszłego roku ale obawiam się, że do lata piersi urosną jeszcze i będzie klops :)

Monimoni ale brzusio okazały. Śliczny. Oj to ja chyba nie mam się za bardzo czym pochwalić :-) Duży to mam w porównaniu do tego co miałam przed ciążą (był płaściutki) ale do Was dziewczynki jeszcze mi trochę brakuje :-D

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, ja to się tylko obawiam, ze nic nie czuję. Brzusio niby okazały a ja zawsze byłam szczupłą osobą, zresztą przytyłam tylko w brzuszku. A Lenka jak nie kopała tak nie kopie. :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry