reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wrzucam w koncu zdjęcie swojego brzucha. Wcześniej się wstydziłam trochę ,bo Wy wszystkie takie szczuplutkie , ale odkąd wiem ile z tego to dziecko to juz mi lepiej. To wlasnie w tym brzuchu miesci się 740g żywej wagi mojego skarbusia ;-)
Zdjęcia z dziś tj. 23tc 5d.

Załączniki

• DSC01176.jpg
    DSC01176.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC01178.jpg
    DSC01178.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 108
Ładny brzusio:-)

Ja także się przemogłam i zamieszczam swój brzuszek zdjęcia zrobione jakieś 1,5 tygodnia temu

moz-screenshot.png

Załączniki

• Zdjęcie0124.jpg
    Zdjęcie0124.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 84
  • Zdjęcie0125.jpg
    Zdjęcie0125.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 75
Ale jesteście kochane .... dziękuję. Mnie to się bardzo przytyło , będzie juz chyba jakies 13kg :-( a Wy wszystkie tak przybrałyscie srednio 5kg i jak tu sie nie wstydzić.

Aniołek .... no sliczności brzusio masz :-)

Aniołek2310, bardzo ładna piłeczka :)

Dorisday2512, może ja przytyłam 7,5kg, ale wagowo to już tak pięknie nie wygląda. Mam już 74kg ;P
Ale mi wstyd... hehehe
Po ciąży już teraz mam do zrzucenia 15kg, żeby wrócić do wagi dla mnie normalnej (niewykryta wcześniej niedoczynność tarczycy mi dodała w zeszłym roku też 7,5kg)

Ostatnia edycja:
Efa - będziemy się jakos później dopingować ,zeby to wszystko pozrzucac i bedzie git. A co do tarczycy , to mialam koleżankę która bardzo przytyla i to w zastraszającym tempie biorąc te lekarstwa, wiec wiem o czym mówisz z żalem. Ale nic sie nie martw ... damy radę ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry