Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tym czy mały czy duży brzuch to bym się nie przejmowała, bo ja ostatnio od kilku osób, wydawałoby się rozsądnych , w ciągu jednego dnia usłyszałam, że mam za mały brzuch jak na ten etap ciąży, a od innych, że taaakii duży... no cóż...
mnie ostatnio sie jedna baba zapytala czy mam blizniak i, a jak powiedzialam, ze nie to stwierdzila, ze na pewno daty pomylilam i rodze we wrzesniu. a jak bylam na szkole rodzenia to moj brzuch byl jednym z najmniejszych...
ej dziewczyny nie straszcie mnie z ta krecha, bo ja niby dziewczynke chcialam i to strasznie, ale podobno chlopak tam siedzi i ja juz mam wszystko niebieskie a kreche mam juz od dawna.....
przecież niebieski to bardzo ładny kolor i dla dziewczynki...
a tak w ogóle to nie wierzyłabym w przesądy... choć ja akurat i do usg mam ograniczone zaufanie...