reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
super brzusio :)
widze , ze masz tatoo - na zdjęciu bardzo fajnie wygląda - rozszedł Ci się czy nie? ja mam na lędźwiach - wszyscy mi marudzili że się rozejdzie, że będzie strasznie wyglądał a tu cudo, nawet nie drgnął :P

reklama
hej :)
nic sie nie dzieje z moim tattoo. moze odrobine sie powiekszyl bo wiadomo skora sie lekko naciagnela ale nie porozlazil sie i wyglada fajowo caly czas.
Na ledzwiach mam wielka czerwona kokarde z biale grochy :) Rowniez w super stanie nic sie nie rozlazlo;p
sa tez inne ale w takich miejscach ze ciaza nie przeszkadza :)
wciagajaca sprawa

Planowalam kiedys robic tatuaz tam gdzie Ty- stripmymind, lecz wlasnie balam sie co sie stanie z tatuazem na brzuszku podczas ciazy... i zrobilam na ledzwiach i tez cale szczescie nic sie nie rozlazlo :-) Korci, zeby zrobic jakis nowy, ale mam 'zakaz' :-D

Witajcie w Galerii Brzuszków!
Oto mój brzuch. Pisałam w głównym wątku, że nie wiem czy jest wymiarowy. Od dłuższego czasu po prostu już nie rośnie... Przybrałam na wadze 7,6kg (nigdy nie byłam szczupła a tym bardziej chuda, więc myślę, że to w sam raz), ale brzuch raczej nie jest imponujący.... :baffled: Zdjęcia są kolejno: 30, 31, 34 i 37 tydzień (wczorajsza fotka). Myślicie że jest wymiarowy? W najlepszym wypadku mam do 93cm w pępku (w cycki mi poszło chyba - 108cm...) A lekarz nic nie mówi, żeby było coś nie tak. Proszę o opinię! Taką Waszą, zupełnie neutralną ;-)

Załączniki

• 31 tydzień.jpg
    31 tydzień.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 76
  • 37 tydzień.jpg
    37 tydzień.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 88
  • 30 tydzień.jpg
    30 tydzień.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 78
  • 34 tydzień.jpg
    34 tydzień.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama
skoro lekarze mówią, że jest ok, to trzeba im wierzyć :tak::tak:
daaa, mi właśnie o to chodzi, że mój lekarz nie komentuje NIJAK wielkości mojego brzucha. Jak byłam gdzie indziej prywatnie, to lekarz stwierdził tylko że: "no mały ma Pani brzuch"i nic więcej....Czekam z niecierpliwością na najbliższe USG, chcę zobaczyć czy Mała ma dosyć miejsca i czy dobrze się rozwija. Czy jest "wymiarowa". To będzie mój pierwszy poród, więc nie mam pojęcia czy są jakieś normy na wielkość brzucha!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry