• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Piotrus Pan smiejacy sie do zabawek w lezaczku/bujaczku ;)

DSC07090.jpg

Katrina, Alinka śliczna dziewczynka! A Kuba powazny juz facet! I nasi chłopcy chyba obaj z 4.06 :)

Młodak mój syn bije się po buzi non stop:sorry: ostatnio wsadził sobie palucha do oka i przez 2 dni miał wylew w oku:szok: Najchętniej bym mu te ręce związywała to by sobie krzywdy nie mógł zrobić. A Szymek widzę uśmiech ma od ucha do ucha. Słodki:tak:

Hatszept, Młodak - ale cudne uśmiechu swoich dzieciaczków uchwyciliście :D

Moja co prawda dużo młodsza bo o miesiąc, ale też już się cudownie śmieje i w dodatku co chwilę :D

Katrina - nie boisz się tak na stole stawiać bujaczka? Ja bym się bała, że starsze mi trąci i spadnie ...

Młodak mój syn bije się po buzi non stop:sorry: ostatnio wsadził sobie palucha do oka i przez 2 dni miał wylew w oku:szok: Najchętniej bym mu te ręce związywała to by sobie krzywdy nie mógł zrobić. A Szymek widzę uśmiech ma od ucha do ucha. Słodki:tak:

No Szymek też często się tak zdziela po twarzy, ale pierwszy raz zrobił to tak mocno, że było słychać huk i aż się rozpłakał. Normalnie 15 minut go uspakajałam.
On tak mocna maha kończynami, że bardzo często ma twarz podrapaną bo nie zawsze zdąże mu obciąć paznokcie, a rosną mu one w zastraszającym tempie. Dzisiaj ma krwawą krechę na czole :szok:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry