reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
sarka
trójkowa mama
smile hehe ale słodziak:* z łychą mega :-) a oczka ma ala kot ze Szreka
Bodzinka nono ależ masz ambitnego tego syna, koniecznie chce być do przodu z tym raczkowaniem
super naprawdę, podziwam Jego za determinację hehe, moja odwrotnie - leń śmierdzący, jak lezy na brzuchu to sie nawet na plecy nie gibnie tylko ręce rozłoży i frunie krzycząc żeby ją przerzucić
asia ależ On słodziutki :-) do zjedzenia:-)

Bodzinka nono ależ masz ambitnego tego syna, koniecznie chce być do przodu z tym raczkowaniem

asia ależ On słodziutki :-) do zjedzenia:-)
U
użytkowniczka r
Gość
Smile Cudowny jest Twój synek,a foto na którym kicha wymiata :-)
buzc13
Fanka BB :)
Smile, ale miałaś farta z tych kichnięciem! Kurcze świetnie to wygląda! Zresztą takie słodkie Maluszki to zawsze świetnie wychodzą na zdjęciach!
buzc13
Jacy podobni do siebie! Szok! Zakochałam się w oczach Filipa!!!!
reklama
cristalrose
Bodzia - super fota Fifiego z rogami - genialną minę zrobił. Uśmiech a la Mona Lisa;-)
Smile - Świetne fotki, zwłaszcza to kichnięcie :-) - rewelacja. Fajnego śmieszka masz w domu;-) To u was rodzinne? Twój nick w takim razie nie jest przypadkowy;-)
A nas tu dawno nie było, więc na chwilkę się pokażemy, z nowymi umiejętnościami.

Co prawda, przy wyczynach Aluśkowej Amandy to pikuś, ale ja i tak jestem dumna z mojego akrobaty;-)
Smile - Świetne fotki, zwłaszcza to kichnięcie :-) - rewelacja. Fajnego śmieszka masz w domu;-) To u was rodzinne? Twój nick w takim razie nie jest przypadkowy;-)
A nas tu dawno nie było, więc na chwilkę się pokażemy, z nowymi umiejętnościami.

Co prawda, przy wyczynach Aluśkowej Amandy to pikuś, ale ja i tak jestem dumna z mojego akrobaty;-)
Podziel się: