reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

smile super śmieszek! Stanowczo oczy na zdjęciu z łychą rządzą! i mamy takiego samego rampersika z h&m z tygiskiem (jeszcze jeden pasiasty był w komplecie:D) i smoczka też mamy tego samego:)

reklama
Tak, w komplecie jest jeszcze pomarańczowy w paski :) ... Mamy kilka tygrysków w różnych rozmiarach.. muszę mu zrobic zdjęcie w towarzystwie kolegów :D

A tutaj jeszcze jedno... takie kichające :D
IMG_2641.jpg

smile hehe ale słodziak:* z łychą mega :-) a oczka ma ala kot ze Szreka :-D

Bodzinka nono ależ masz ambitnego tego syna, koniecznie chce być do przodu z tym raczkowaniem:-D super naprawdę, podziwam Jego za determinację hehe, moja odwrotnie - leń śmierdzący, jak lezy na brzuchu to sie nawet na plecy nie gibnie tylko ręce rozłoży i frunie krzycząc żeby ją przerzucić:-D

asia ależ On słodziutki :-) do zjedzenia:-)

Smile łycha rządzi. Fajny smieszek :-)
Sarka on patrzy na brata i koniecznie chce robić to co on :-)

reklama
Bodzia - super fota Fifiego z rogami - genialną minę zrobił. Uśmiech a la Mona Lisa;-)
Smile - Świetne fotki, zwłaszcza to kichnięcie :-) - rewelacja. Fajnego śmieszka masz w domu;-) To u was rodzinne? Twój nick w takim razie nie jest przypadkowy;-)

A nas tu dawno nie było, więc na chwilkę się pokażemy, z nowymi umiejętnościami.
SG200046.jpg
SG200048.jpg
Co prawda, przy wyczynach Aluśkowej Amandy to pikuś, ale ja i tak jestem dumna z mojego akrobaty;-)

Do góry