reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

cwietka
ja byłam jeszcze bardziej nabita niż Basia. I miałam fałdka na fałdce jak ten biały ludzik z reklamy Michelin :-D. No jak się urodziłam miałam 4350 g a po miesiącu coś troszkę ponad 6 kg:szok::-p.
Mąz też 4150. Hania 4220 g.

reklama
Hannah - to dałaś mi nadzieję. Idulek też fałdzaisty i myślałam, że zostanie dużą kobietą, ale skoro Ty byłaś grubasek, a teraz taka szczuplinka, to może Idencja też zrzuci fałdki.

A to krągłości mojego budzika

Załączniki

• SAM_7137.jpg
    SAM_7137.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 61
Hannah - to dałaś mi nadzieję. Idulek też fałdzaisty i myślałam, że zostanie dużą kobietą, ale skoro Ty byłaś grubasek, a teraz taka szczuplinka, to może Idencja też zrzuci fałdki.

Idulek naprawdę wqygląda w sam raz!! Słodkości:-)

Taka szczuplinka to nie jestem bo posiadam 63 kg żywej wagi ale tyle ważyłam przed ciążą i tak czuję się w sam raz. Po prostu mam grube kości i mam 170 cm i jakoś w miarę się to rozklada.

Hannah hehe no nieżle nieżle sobie Basieńka wygląda;ppp slodziutka jest, jak tylko zacznie biegać z siostrą to zgubi niewiedziec kiedy;-)
Hania też wyrosła:)

buzc Hub śliczniutki :-)

Bodzia super ten wózior że taki wielki:-) a uzytkownik jak zawsze przesłodziaśny:-p

cwietka pozycja prezentacyjna iście hehe:-D fajowa Ona jest!:)

Ewa ja chodzę w normalnym, bo takiego dla karmiących bym nie założyla. Po porodzie dopiero ostatnio zaczęłam zakładać.

Poważnie? I nie masz problemu z karmieniem w normalnym biustonoszu? Ja sobie kupiłam dwa ładne z Alles Mama i jakoś muszę przetrwać ;) Ale teraz się robi ciepło i ramiączka czasem wystają spod bluzki bez rękawów, więc wypadałoby coś ładniejszego kupić, bo te do karmienia mają dość szerokie ramiączka. A że już karmię 3 razy dziennie tylko, to chyba zacznę na wyjścia ubierać zwykłe biustonosze. Tylko muszę jakieś kupić, bo te sprzed ciąży są wszystkie za małe...

Dorodna córa. ;) Masz pociechę. W niebieskim jej bardzo ładnie. ;))

Ewa po prostu odpinam ramiączko, a miseczkę w dół biorę. Wolałabym karmiąc nie nosić biustonosza, ale i tak zbyt długo nie nosiłam.

Ewa - ja też karmiłam w normalnym biustonoszu - nie było na mnie rozmiaru - obwody zaczynają się od 70, a ja mam 65 :baffled: . Miałam tylko jeden karmnik, ale i tak za duży, więc używałam tylko tuz po porodzie, bo wtedy jeszcze był w miarę.
Trochę z karmieniem było zabawy, ale się dało. Tylko miseczki wybierałam bardziej miękkie.

cwietka, sarka podzielcie się tymi okrągłościami :) moja niuńcia dopiero zaczyna mieć fałdki na udkach... swoją drogą - jest tu jakaś zależność? jesteście same o wiele chudsze ode mnie, eh jakaś zamiana powinna nastąpić, niech i Wiktoria zacznie nabierać a ja chudnąć!
Bodzinko - u nas też podobny luz w gondolce, z wiadomych przyczyn - rozmiary malusi :) ale najważniejsze że dzieciaczki słodko i wygodnie w tym na razie mają
Buzc - super foteczki, Hubercik na prawdę nie jest rocznym dzieckiem? bo wygląda bardzo "dorosło" :D

reklama
Do góry