reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Elwirka cudna mała :-)
Doris brawa dla Dodusia :-) no teraz to już bez przeszkód na randki może chodzić
:-)
Doris brawa dla Dodusia :-) no teraz to już bez przeszkód na randki może chodzić
:-)ikaa29
Fanka BB :)
Happybeti ty to ale masz zdolności kobieto,ja to beztalencie jestem w tych sprawach,
super torcik.
Elwirka Oliwka jaka zadowolona:-)
Doris jak fajnie on już chodzi
super torcik.Elwirka Oliwka jaka zadowolona:-)
Doris jak fajnie on już chodzi

reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
elwirka cała buzia sie smieje Oliwce. Kochana jest!
dziulka no mam zgon jakie ona pozy i minki strzela. Sliczna dziwczyneczka z tej naszej Leane ;-)
A jeśli chodzi o wczesniejsze zdjątka (z racji mojej nieobecnosci) to muszę napisać ,ze:
paolcia sliczne z Was dziewczyny
tomas haha jakie wygibasy ona robi !!! Chyba lubi oglądać jogę , bo ostatnia fotka to „pies z głową w dół” :-)
kroma superowe te fotki z Olą ciągnącą Arusia na taczkach ;-)
dziulka slicznie wystroiłaś i Leane i domek na uroczystosc roczkową !!! Torcik tez słodki.
Baska masz fajowego traktorzystę!
Happy torcik rewelka . Brak słów, i że Ty tak sama???? Pięknie ,ze przyjęcie odbylo się na świezym powietrzu. Amcia slodka z tymi prezentami.
dziulka no mam zgon jakie ona pozy i minki strzela. Sliczna dziwczyneczka z tej naszej Leane ;-)
A jeśli chodzi o wczesniejsze zdjątka (z racji mojej nieobecnosci) to muszę napisać ,ze:
paolcia sliczne z Was dziewczyny
tomas haha jakie wygibasy ona robi !!! Chyba lubi oglądać jogę , bo ostatnia fotka to „pies z głową w dół” :-)
kroma superowe te fotki z Olą ciągnącą Arusia na taczkach ;-)
dziulka slicznie wystroiłaś i Leane i domek na uroczystosc roczkową !!! Torcik tez słodki.
Baska masz fajowego traktorzystę!
Happy torcik rewelka . Brak słów, i że Ty tak sama???? Pięknie ,ze przyjęcie odbylo się na świezym powietrzu. Amcia slodka z tymi prezentami.
Ostatnia edycja:
Podziel się:
super