reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Tak sobie pomyślałam, że te wszystkie Nasze dzieciaczki takie cudne... jakiś kolaż zbiorczy by się przydał :D

Dla przypomnienia mój rozrabiaka :D

DSC_0669 (Large).jpg DSC_0734 (Large).jpg DSC_0746 (Large).jpg DSC_0772 (Large).jpg DSC_0780 (Large).jpg

Natuś- Wow!!!I Ty wreszcie Pudzianka znów pokazałaś:))))!Dzięki:)))!Wiesz co,chyba się troche zmienił,z tego,jakiego go pamiętam:).No,a nózie to ma całkiem jak moja Amelka "goloneczki":))).Super jest,śliczny,naprawdę:))).

Dzięki HAPPYBETI, zmienił się faktycznie, chociaż na tym zdjęciu to wygląda jakby miał pociągłą twarz, a takiej nie ma, ma pyzatą ;-) tylko przez ten devikap tak wyszło. No a nóżki to faktycznie goloneczki :-) zdecydowanie :-)

Pudzianek wymiata:-Dwidzę że taki sam akrobata jak moje małe cudo;-)gdzie jak gdzie ale najciekawiej się bawi/siedzi/chodzi w miejscach niestandardowych:-Dbuźka faktycznie na pyzatą nie wygląda, ale ja mam radę na to: bardziej miarodajne zdjęcie buziaczka Piotrusia wraz z buźką jego mamy proszę na zamkniętym wstawić, o!:-D:-D:-D

reklama
podpisuje sie pod postem IDY co do NAT:)) Slodki jest:)) goloneczki ma apetyczne (Leane ma codziennie obgryzane przeze mnie jak pieluszke zmieniam:p)

CONCITA serio: on wyglada na 2 latka na tym pierwszym zdjeciu :)))

ELIZA twoj Adas jest podobny do mojego narzeczonego z zerowki tez Adas:))) pod kocem w "namiocie" sie calowalismy :p :)))

Do góry