reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

concita, przyłączam się do tego co dziewczyny napisały, twój Daniel wygląda jakby przynajmniej z rok starszy był od naszych szkrabów ;-) no i przystojniak z niego niezły :tak:

elizabennet, ja to chyba pierwszy raz widze twojego Adasia, śliczny jest jak laleczka :-)

nat, wow no Piotrusia to dobrych kilka miesięcy nam nie pokazywałaś, chyba tylko wtedy jak spacerówke kupiłaś. Zmienił się i to bardzo i jak dla mnie to on nie wygląda na Pudzianka tylko na Piotrusia Pana i zdania nie zmienie :-p

reklama
DZIULKA no normalnie padłam przez to całowanie pod kocem ;-)
ROXANNKA dziękuję :-* masz rację, że nie pokazywałam go od kupienia spacerówki. kochana jesteś z tym Piotrusiem Panem, w sumie on przez to, że jest blondynkiem i takim bladzioszkiem to faktycznie na Pudzianka może ciut za delikatny ;-) ale przyzwyczaiłam się do tego jakoś ;-)

NAT :*** ale masz przystojniaka w domu:))) cieszę się, że nam go pokazałaś. I powiem Ci że zmienił się i to sporo od momentu kiedy go ostatnio "widziałam" ;-)

Natolin ahhhh cudny jest :D nawet z devikapem w buzi :D kurcze no ma cos takiego w tym spojrzeniu mmm będzie laski wyrywał :D

Co do mojego dziecia to hmmm dużo osób mi to mówi, że on na starszego wygląda, a ja mam cały czas wrażenie, że na młodszego, może przez to, że on wcześniak i zawsze patrzyłam na niego przez pryzmat tego jak mu jeszcze daleko do innych rówieśników, z wagą, wzrostem itp. taka psychoza maniakalno paranoidalna mi chyba została.... czas sie zacząć leczyć hahaha

reklama
Do góry