reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
ELIZA twoj Adas jest podobny do mojego narzeczonego z zerowki tez Adas:))) pod kocem w "namiocie" sie calowalismy :p :)))

Hehe, Dziulka, nie wiem czy traktowac to jako komplement czy nie :-D Chociaz chyba tak, skoro tego narzeczonego sobie wybralas, to musial Ci sie podobac ;-)

concita, przyłączam się do tego co dziewczyny napisały, twój Daniel wygląda jakby przynajmniej z rok starszy był od naszych szkrabów ;-) no i przystojniak z niego niezły :tak:

elizabennet, ja to chyba pierwszy raz widze twojego Adasia, śliczny jest jak laleczka :-)

Roxannko, no calkiem mozliwe, ze po raz pierwszy, bo ja go w sumie pokazalam dopiero drugi raz. Do tego zaraz kasuje fotki, bo mam paranoje w kwestii prywatnosci w sieci. Zwlaszcza teraz, w zwiazku z moja praca, swira mam na tym punkcie. Ale chcialam Wam go pokazac chociaz na chwile, bo Was lubie :tak:

A ja sie dzisiaj czuje spelniona, bo udalo mi sie wreszcie zobaczyc Piotrusia! :-) Ostatnim razem, jak Nat go pokazala to nie zdazylam... :/
Ja tam nie widze zadnego w nim Pudzianka - sliczny chlopczyk i wymiarowy w kazdym calu :)

ELIZA albo ja jestem ślepa albo zdjęcia już nie ma :-( gdyż od południa szukam i fotki Twojego Szkraba znaleźć nie mogę :no::dry::-(

Natolinko jak dobrze,ze nie usunęłaś zdjęcia:-). Pudzianek jest bardzo słodkim, delikatnym chłopczykiem. Będzie mógł sobie przebierać wśród adoratorek:tak:.

A zdjęcia elizy Adasia też nie widzę:-(

ELWIRKA twoja pelzac nei umie bo...wg mnie ona probuje raczkowac!!!! moja kluseczka za to pelzak jak widzialas w 100% a raczkowanie ma w nosie! powoli kochana, jak widze nasze ida prawie leb w leb z rozowjem jesli chodzi o ruchy. Leane jak sie zapomni to na kolanka staje a jak nie to pelza i pelza jak ta glizdencja:) ja nie wiem kiedy to moje dziecie w koncu stanie na nogi i pojdzie do przodu....

contica- uroczy i faktycznie na tym jednym zdjęciu ma taką poważną buźkę.
natolina- słodziak mały i jaki duży, faktycznie wdrapał się wysoko i jak odważnie siedzi.
elwirka- biedulka się namęczyła ale do celu doszła i jak jej łezki poleciały, ja mojego jak chciał raczkować, a tak samo histeryzował zaraz brałam, jedno znerwicowane dziecko mi wystarczy. A i tak Urocza jest twoja córcia, nawet jak płacze i się złości.

concita jejku jaki Poważny Pan Przystojniak :-)

nat wczoraj lookenełam, dziś skomentuje :-p : a mi sie Pudzianek taki drobniutki wydaje, mamusia weź no jakiegoś kotlecika zapodaj a nie, bidulek jeno kropelkami sie nasycić musi ;-) Słodziak mały :-)

Elwirka cudna mała, super że tak coraz ładniej sobie radzi :-)

eliza
ale przystojniacha, oj będą laski szaleć :-p

reklama
ALICJA nie jest drobniutki :-) byłam u znajomej, która ma syna w tym samym wieku, takiego powiedzmy średniaka pod względem wzrostu i wagi to moje dziecko przy nim wyglądało jak starszy brat ;-)

Do góry