reklama
Kroma córa faktycznie śliczna, Aruś oczywiście też, ale od niej aż nie można oczu oderwać. I pomoc faktycznie super, moi przyjaciele maja córe w tym samym wieku to nie ma opcji żeby ją z Frankiem chociaż na chwile zostawić, zaraz mu krzywde robi. Za to sąsiadom uordziła sie własnie druga niunia, starsza ma 4 latka i pomaga niesamowicie, ja wyjść z podziwu nie moge, jak tylko malutka kwęknie ona biegnie po mame, przynosi jej co trzeba, pomaga w kapieli, spacerach, nic tylko pozazdrościć. Nawet zaczęłam mysleć że taka różnica wieku - 4 lata między dzidziuchami by mi odpowiadała, ale na to jeszcze czas...
renata borysek
Fanka BB :)
Kroma coreczka piękna,jak malowana a jaka opalona,śliczna no i jak się opiekuje braciszkiem.Tak sobie licze i licze to chyba olka miała jakoś około roczku jak zaszłaś w ciąże z arkiem??
dorisday2512
dziulka na trzeciej fotce 'pralkowej' , to Leane wygląda idento jak mój małż. Patrzy na tą pralkę jak na UFO! 

dorisday2512
nice-girl super ten jeździk , bardzo mi się podoba. A na pozostałych fotkach widać jaki z niego kombinator. Skubaniec! Jejku a co to hieroglify w postaci nut?!
;-).
;-).reklama
renata borysek
Nice po prostu udaj że absolutnie nie masz zielonego pojęcia jak to moglo się stać;-)
Podziel się: