reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Nice fajnego chłopca masz w domku, widać po zdjęciach, że taki pocieszny jest!!! A powiedz mi bo nie wiem czy już pisałaś czy nie, czy wiesz jakiej płci jest drugie bobo?

Będzie siostrzyczka :-)

Concita - ale Twój synek ma spojrzenie boskie:-) No a spanie ze smoczkiem na policzku to mistrzostwo :-D

Dziulka - widać, że spacerek udany :-) Plac zabaw się bardzo Leane podoba :-)

reklama
contica- piękne ma oczy, taka niebieskie, sama będziesz jak to mówi moja teściowa "miotły" przeganiała od niego. A ten konik jak się sprawdza, bo myślę o czymś takim dla Arka.
nice- girl
- to kombinator, czegoś on tam szukał ciekawego, będzie informatyk, już za młodu się dobiera. Śmieszny jest.no i gratuluje córki, będzie parka
dziulka- już mama uczy jak prać, moja starsza też lubuje pralki i już mi wkłada i wyciąga, a na placu jak Lene śmiga, będzie spryciula z niej. Czasem jak widzę Lenę kombinatorkę to jakbym widziała moją Olkę.

A co do mojej córki to też leje brata i popada w skrajności, jak się nim opiekuje to zaraz go leje. Oszaleć idzie,

A teraz fotka jak moja Olka wyglądała jak miała 10 mcy, jak chłopak Zobacz załącznik 389145Zobacz załącznik 389146 a te ostatnie to Arek :)

KROMA hehehe rzeczywiście jak chłopczyk ;-):laugh2::happy: ale za to jaki ładny :-p u dziewczynek to jest chyba tak, że dopóki im włosy nie podrosną to dosyć często są z płcią odmienną mylone :sorry: zresztą mi Alutke też częśto słowami "oooo jaki ladny chłopczyk" komentują :eek: nawet jak na sobie różową bluzkę i jakieś kolorowiaste spodenki ma...

reklama
Do góry