reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

makuc- dlatego wasze córki mogą się tak zmienić, że będą jeszcze ładniejsze niż moja Ola.
kahaa- Fajniutki jest i jaki uśmiechnięty

reklama
Nice, Przemuś urządza niezłe porządki tatusiowi. Heh i co na to mąż? tak w ogóle to śliczny synuś!
Concita w ostatnim zdjęciu zakochać się idzie!!
kahhha Twój synuś to już mały mężczyzna, jaki on duży i fajniutki :)
kroma rzeczywiście podobni do siebie na tym samym etapie :)
dziuluś widać że Leane zadowolona że może z mamą poszaleć na placu zabaw :)

Kroma rodzeństwo podobne do siebie.
kahaaa przystojniak

SDC12063.jpg patrzcie trzymam się jedną ręką
SDC12057.jpg ale psoce
SDC12068.jpg jestem złą
SDC12071.jpg mama dlaczego ten kwiatek nie pachnie
SDC12072.jpg w takim razie zjem go
SDC12082.jpg swędzą mnie dziąsła

Załączniki

• SDC12060.jpg
    SDC12060.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
nice, Przemek mnie rozbawił do łez, żeby tacie takie psikusy robić haha :-D a furę ma pierwsza klasa :-)

concita,
twój Daniel to ma takie spojrzenie, że się nogi uginają :rofl2: oj będzie łamał niewieście serca :sorry:

kahaaa, bombowe minki robi twój synek, takie zawadiackie :cool2:

kroma, teraz tak nie widać, ale na tym porównaniu odrazu podobieństwo można zauważyć :tak:

dziulka,
powiem ci że Leane tak ci pięknieje, że hej, co sesja to jeszcze ładniejsza, pomyśl co to będzie za kilka lat :shocked2::-):rolleyes2:

elwirka, twoja Oli zawsze mi humor poprawia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Super dzieciaczki, to i my z dzisiejszego wypadu i jeszcze troche deszczu...

Zobaczmy ile to bedzie...
20110910381.jpg
Ciekawe ciekawe...
20110910380.jpg
Ojej...
20110910378.jpg

Spacerujemy
20110910362.jpg20110910363.jpg20110910371.jpg20110910372.jpg

Tap, tap, tap....
20110907359.jpg20110907361.jpg

pencil.png

Do góry