reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
ojjj tu tez braki okrutne mam. Odniose się do kilku ostatnich stron.

happy i elusia pieknę sesje jesienne. Chyba sama taką strzelę mojemu maluszkowi.

monimoni super ,ze Lenusia już sama chodzi. Sliczne z was dziewuszki.

wioli fajowych masz chłopaków!!! Załuję ,ze Ciebie na zdjęciu nie ma.

elwirka fotka w misce powala.

kasis ale Twój synuś ma piękną mamusię - wow! A on sam jest przekochany. Piesia tez masz bombowego.

dziulka bob budowniczy z Leane rośnie. Włoski super wyszły!

dawidowe widać ,ze mimo wszystko Laurusia radosna i uśmiechnięta. No i śliczna nieziemsko.

Kamilek;**
IMG0074A (2).jpg

Załączniki

• IMG0050A.jpg
    IMG0050A.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 43
dawidowe- śliczna jest i już krzyżówki rozwiązuje
sheeney- mój by już do buzi napakował to konfetti, uroczy malec i jak mu włoski stoją.

DAWIDOWE z tymi krzyzowkami to normalnie mnie rozlozylo:))))
SHEENEY fryz twojego lobuza z ta miotla w rece wymiata:))))))))))))))))) slodziak :)

reklama
Do góry