reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Nice śliczna córcia. Gratulacje!!
Małami Lukaszenko jak targa sanie:-D i te rozbrajające minki są słodkie. W tym pajacyku kolorowym wygląda jak mały elfik , pomocnik Mikołaja:tak:

reklama
NICE Twoja Alutka jest przesłodka. Aż się wzruszyłam, tym bardziej, że już zdążyłam zapomnieć jak moja wyglądała w momencie, kiedy taka maciupcia była :zawstydzona/y:

nice- śliczna i jaka mała, hehe już nie pamiętam kiedy moje takie były :)
Mała Mi- uśmiech powalający i jakie sanki duże ma, teraz śnieg by się przydał :-)

mała mi, Łukaszek to super chłopak, i w wyjściowym stroju i w przebraniu świątecznym prezentuje się wspaniale, no i ten uśmiech, super :-)

dawidowe,
to samo powiedziałam jak pierwszego dnia zobaczyłam zdjęcie Alicji nice :-D

sariska, wow jak ja dawno Zuzka nie widziałam :-) Długaśne ma już włoski, ale najbardziej urzekły mnie zapasy z piesiem na ostatnim zdjęciu :-D No i uśmiech zupełnie jak u Patryka, dwa zębiska na górze i dwa na dole :-p

reklama
Do góry