reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria maluszków

reklama
Piękności! Uwielbiam Twoją Laurkę, chyba dlatego że przypomina mi moją, bynajmniej z fryzury!:-D
Ale jak ją stroisz.:tak:Fajnie jest kupować sukieneczki a nie spodnie i koszule prawda? Ja tak mam:-D
A na naukę nigdy za wcześnie;-)

Dziewczyny, dziękujemy ślicznie ;-)

Jagieńka, Kasia od urodzenia miała włoski, pewnie dlatego tak mnie w ciąży zgada męczyła
:-D
Mama
, rośnie,rośnie ;-) Teraz waży 9 kg, a po urodzeniu 2,5 kg…

Laura, słodziutka i taki mały pulpecik ;-)

Jak byłam w ciąży, to chcieliśmy z M. córeczkę. Chciałam ją właśnie ubierać w sukieneczki czesać w kitusie i w ogóle… :-) Kupowanie koszulek, spodenek i tych innych rzeczy dla chłopców też pewnie jest fajne. Można super ubrać chłopca. Uwielbiam widok takiego smyka w koszuli. Akurat w kwesti ubierania chłopców nie mam zbyt wielkiego doświadczenia, ale wszystko przede mną… ;-) Może za drugim razem wyjdzie Synuś :-)

Ostatnia edycja:
Oj,można fajnie ubrać chłopca,te wszystkie koszule,krawaty,bojówki,kaszkiety :-) że nie wspomnę o miniaturowych marynarkach! Ja uwielbiam kompletować garderobę dzieciom,i chłopcom i małej :tak:

reklama
Pflaume,wielokrotnie spotkałam się z niesprawiedliwym stwierdzeniem że chłopca nie można ładnie ubrać,że chłopięce ciuchy są nudne itp.
Wszystko zależy oczywiście od gustu i inwencji rodzica moim zdaniem :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry