• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Hej Laseczki
Wiele z Was mnie nie zna, inne pewnie juz nie pamietaja, ale podgladam Was czasem bo kiedys tutaj bylam z Wami...
Sliczne te brzusie, brak slow zeby opisac ich piekno...
Pozdrawiam Was cieplutko:)

Pamiętamy Cię
Miło,że czasem do nas zaglądasz...
Kciukaski za owocne zafasolkowanie i abyś dotrwała do końca i w 2011 roku została szczęśliwą mamą...

Malapralinko witaj i tu

wiesz ze zawsze mozesz smialo tu zagladnąc i ze wszystkie o Tobie pamietamy

jakos tak mi utknelas w pamieci,ze i na staraczkach podczytuje co u Ciebie i Tobie i Mamie goraco kibicuje

wiem ze niedlugo i Ty zobaczysz swoje 2 kreseczki i w 2011 bedzie tulic swojego kruszka

trzymaj sie cieplo kochanie

Malapralinko jak milo ze sie odezwalas ! Pewnie ze Cie pamietamy.Zycze Ci z calego serducha zostania mama 2011 !!!! Zobaczysz uda sie !!! Trzymamy zacisniete kciuki - a one sprawiaja cuda !!!!Powodzenia kochana !!! i zagladaj do nas !!!

Teraz kolej na mój 34 tygodniowy brzuchol :D

DSCN4389.jpgDSCN4391.jpgDSCN4390.jpg

reklama
Witaj Malapralinko.
Ja też niedawno myślałam o Tobie, zastanawiałam się czy może jesteś już na liście marcówek, czy kwietniówek. Ja dwa lata temu przeszłam dokładnie to samo, co Ty a potem długo nic i udało się wtedy kiedy już myslałam, że nic z tego nie wyjdzie i zaczęłam powoli oswajać się z myślą, że nie będziemy mieć już drugiego dziecka.
Życzę więc z całego serca aby Ci się udało i mam nadzieję, że zobaczę Cię na liście majówek:-)
Powodzenia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry