Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja poki co mam może bardzo leciutko zaokrąglony, ale wydaje mi się, że bardziej wieczorem rano nie dostrzegam różnicy...mam nadzieję, że jeszcze jakiś czas tak pozostanie;-) chociaż w sumie już nie mogę się doczekać
Mam to samo.. wieczorem odnosze wrazenie, ze brzusio jest zdecydowanie wieksze niz rano, albo w ciagu dnia :-) Moze to zasluga tego, ze po calym dniu mam w brzuchu duzo jedzenia hehe..
Mój brzuszek jest taki sam rano i wieczorem, wodospadów nie mam, za to dzis dumnie załozyłam ciazowe spodnie:-),ładnie w nich brzusio widac, bo mnie juz wszystko inne cisneło, a nie mogłam juz wytrzymac z odpietym guzikiem od spodni ciagle i zbyt ciasnym obwodem w pasie.
U mnie jeszcze praktycznie nic nie widac mimo ze jestem w 3 miesiącu ciąży
Chociaż wieczorem to jest taki nawet nawet ale rano i podczas dnia nic nie widać