reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Ja poki co mam może bardzo leciutko zaokrąglony, ale wydaje mi się, że bardziej wieczorem:tak: rano nie dostrzegam różnicy...mam nadzieję, że jeszcze jakiś czas tak pozostanie;-) chociaż w sumie już nie mogę się doczekać:-D

reklama
Mam to samo.. wieczorem odnosze wrazenie, ze brzusio jest zdecydowanie wieksze niz rano, albo w ciagu dnia :-) Moze to zasluga tego, ze po calym dniu mam w brzuchu duzo jedzenia hehe..

U mnie to samo.... rano już widać ;) troszkę jest zaokrągląny, wieczorem jest 3 x większy - za sprawą gazów oczywiście ;))))))

Mój brzusio wieczorem jest mniejszy niż rano. Ale to pewnie zasługa wieczornych mdłości i rzyganka. Zjem kolację i za chwilę mam miejsce na drugą :)

Mój brzuszek jest taki sam rano i wieczorem, wodospadów nie mam, za to dzis dumnie załozyłam ciazowe spodnie:-),ładnie w nich brzusio widac, bo mnie juz wszystko inne cisneło, a nie mogłam juz wytrzymac z odpietym guzikiem od spodni ciagle i zbyt ciasnym obwodem w pasie.

oto mój na dzien dzisiejszy

Załączniki

• 10 tydzień i 5 dzień.jpg
    10 tydzień i 5 dzień.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 111
u mnie widać odkąd tylko miesiączka się spóźniała tak mnie wywala(i przy Jacku też tak było), że nie mam szans na ukrycie ciąży do końca 3 miesiąca...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry