• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
podzielam zdanie dorotko piękny, pokaźny i zgrabny - ja mam pod brzuchem jeszcze sadełko i tak pięknie nie wygląda. No i u mnie ewidentnie kształt arbuza brzuch ma ale tak miałam tez za każdym razem :)

Swietny brzucholek

a to mój 20tc i 5dzien

Załączniki

• 20tydzień   i  5dzień.jpg
    20tydzień i 5dzień.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 138
Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny

dlatego jestem totalnym zaprzeczeniem tego chlopaka
brzuch identyczny jak z cora--a teraz druga cora:)

no i jak tu wierzyc w te zabobony heheh....nie ważne co nosimy pod serduchem ważne żeby było zdrowe :)
sliczne każde brzuchacze i ich właścicielki :)
a mnie właśnie w domku maleństwo sie przelewa :) pewnie mu cisne bo mam nogi podgięte :)

reklama
ale boska piłeczka... ja tak samo jak w pierwszej ciąży mam rozlany na boki...

Dorotka no sliczny, strzelisty brzusio i naprawdę juz wyraźny, pewnie już nikt nie ma wątpliwości, że jesteś w ciąży?
U mnie jeszcze różnie, luźne tuniki maskują brzuszek, wyglada jakbym przytyła na wiosnę ;-)
I podobnie jak Asiek moją ciąża jak i poprzednia idzie na boczki talii, nie zaś do przodu, może dlatego mniej widać z profilu. Ale tez już mam spory, a dżinsów już nie zapinam, jedynie lużna szarfa zamiast paska i ejszcze na tyłek mi włażą.
Calineczko, ooo i jeszcze teraz Twój dojrzałam :-) Wow,jak Ci ładnie z tym brzuszkiem, podpisuję się- taki dyskretny, zgrabniutki ! :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry