• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

dorotka -> wygląda jakbyś połknęła piłkę. Fajny brzuszek! :tak:

Calineczka -> zgrabny ten twój domek. Spory już.;-)

Gizela -> ale masz duży brzuszek. Mieszkanie pierwsza klasa- można powiedzieć, że to apartament :-)

Oliwka -> chudzinka jesteś. Ale jeszcze ma czas urosnąć. To dopiero 18 tydzień. Poczekajmy jeszcze 2 tygodnie i się ujawni prawdziwy domek :tak:

Powiem wam, że dziś przyjechała do mnie moja mama. Nie widziałam jej od Swiąt. Weszła i powiedziała mi na powitanie, że myślała że mój brzuch będzie większy i że jest prawi niewidoczny :szok: Jakoś tego niezauważonym bo w ubrania nie mieszczę się od dobrych 3 tygodni. :-)

reklama
a oto mieszkanko mojego dziedziusia myślę że już dość pokaźne

Załączniki

• Zdjęcie0074.jpg
    Zdjęcie0074.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 97
  • Zdjęcie0076.jpg
    Zdjęcie0076.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 83
lilula brzuszek superaśny:tak: Inaczej wygląda z przodu, a inaczej z boku. Też bym już taki chciała, ale jakoś nie chce mnie wybrzuszyć.

Kasiu, Ty wstydzioszku, wstawiaj zdjęcie to pooglądamy.

A ja się przyznam, że nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia w ciąży:szok: W ogóle nie lubię być fotografowana.

IMG_0348.jpga to i ja wstawie swój ... zdaje mi sie że zatrzymał się w rozkwitaniu i się nie powiększa tylko na boki dziwnie zaczął uciekać..hm
a wasze takie już fajniutkie duże i mało który do ukrycia! a ja już września nie mogę się doczekać ahh

tyd 20.jpg20 tydzien.jpg

wkoncu zrobiłam zdjecia swojego brzuszka to zdjecia z dziś 23.04. to 20 tydzien i 3dni :-) w pierwszej ciazy na tym etapie ledwo bylo widac a teraz jest juz calkiem do przodu;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Toshi pępuś już zaczyna Ci wychodzić :))

Justynka śliczna figurka i ładniusi brzusiooo

Liliua cuuudny ciążowy brzusiooo

dziewczynki nie krępujcie sie tylko wklejajcie zdjecia :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry