Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, też chcę pochwalić się fotkami, powiedzcie mi jak najprościej je wkleić?
Ja też jestem kociara-rudy pers.
Co do brzuszka, to też mi już delikatnie wyskoczył. Inomama-wiem co czujesz, u mnie też przeważnie wklęśłości, więc bardzo widać. W ciąży z Olką przytyłam 22-23kg, ale w pół roku po ciąży już było mniej niż przed ciążą. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie.
grudnióweczka, jak chcesz wkleić zdjęcie klikasz na "odpowiedz", potem na ikonkę zdjęcia (jest w środkowym pasku, piąta od prawej strony), klikasz na napis "from computer" i "wybierz pliki" wybierasz zdjęcia które chcesz wgrać (szukasz ich u siebie na dysku) i potem klikasz na "wgraj pliki"
Kasia superowy brzdac!!! Taki kudlaty byl? Sliczny
Anisen- Twoje dzieciaczki tez superasne!!! I duze sie wydaja jak tak zagladam na twoje suwaczki to bym sie spodziewala mnijszych dzieci ...hihihihi. No i Ty of course super mama Ale nie wiem czy bym Cie poznala patrzac jedynie na Twoj awatar Moze wkleisz jakas fotke z blondem?? Bo az trudno mi sobie wyobraziec hihihihi
Anbas jak sie urodzil mial takie wlasnie piekne wloseczki duuuzo i czarne potem wypadly ale nie wszystkie a jak odrosly to takie jak na drugim zdjeciu i rosna mu blyyyyskawicznie po mezu to ma
no i jak wychodzil to polozna "ale ma czarne wlosy" a ja mowie "chce mnie Pani pocieszyc ze niby juz ?"
Anisen fajne dzieciaczki ale beda sie cieszyc na nowego czlonka rodziny pewnie