Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
malinka, mały sam stoi odkąd ukończył 7 miesięcy. nie wiem czy to dobrze czy nie ale nie da rady go powstrzymywać. Akuku, mi w poprzedniej ciąży na początku bardzo urósł, a w ostatnich 3 miesiącach praktycznie w ogóle... wychodzi na to że teraz tak samo będzie
Vinga moj stawal i chodzil przy meblach poczatkiem 7 miesiaca wlasnie ... tez sie stresowalismty ale fizjoterapeutka piowiedziala ze jesli sam to robi to nic sie nie dzieje ... chodzic sam zaczal w 10 i duzo raczkowal a brzunio fajny
Moja Kinga też jak miała w 7 miesiącu zaczęła chodzić i nic jej nie jest Byle byś za rączki nie prowadziła albo pod paszki. Sam idzie niech idzie No i chodziki to też nie fajna sprawa. Dziecko samo wie kiedy jest wystarczająco mocne ) Zaufaj mu
wydają mi sie mega ciemne po tym platynowym blondzie. Jak nie ja
vinga: śliczny brzusio, w pierwszej miałam taki gdzieś w 5 miesiącu, ale za t potem szybko rósł;-)ale przy drugim się nie łudzę, pewnie też szybko wyskoczy bo mięśnie brzucha mam leniwe, choc póki co cieszę się, że nie widać
co do wstawania, to jak sam to nie problem