reklama

Galeria Styczniówek

malinka, mały sam stoi odkąd ukończył 7 miesięcy. nie wiem czy to dobrze czy nie ale nie da rady go powstrzymywać.
Akuku, mi w poprzedniej ciąży na początku bardzo urósł, a w ostatnich 3 miesiącach praktycznie w ogóle... wychodzi na to że teraz tak samo będzie

reklama
Vinga moj stawal i chodzil przy meblach poczatkiem 7 miesiaca wlasnie ... tez sie stresowalismty ale fizjoterapeutka piowiedziala ze jesli sam to robi to nic sie nie dzieje ... chodzic sam zaczal w 10 :) i duzo raczkowal :) a brzunio fajny :D

Moja Kinga też jak miała w 7 miesiącu zaczęła chodzić i nic jej nie jest ;) Byle byś za rączki nie prowadziła albo pod paszki. Sam idzie niech idzie ;) No i chodziki to też nie fajna sprawa. Dziecko samo wie kiedy jest wystarczająco mocne :)) Zaufaj mu :)
wydają mi sie mega ciemne po tym platynowym blondzie. Jak nie ja

Anisen, sam zaczął stawać i teraz przy meblach już spaceruje. nic mu nie pokazywałam, nic nie prowadzałam. sam zaczął to wszystko robić ;)

vinga: śliczny brzusio, w pierwszej miałam taki gdzieś w 5 miesiącu, ale za t potem szybko rósł;-)ale przy drugim się nie łudzę, pewnie też szybko wyskoczy bo mięśnie brzucha mam leniwe, choc póki co cieszę się, że nie widać :-D
co do wstawania, to jak sam to nie problem:)

reklama
to i ja wstawiam fotki:)

Załączniki

• IMGP7082.jpg
    IMGP7082.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 139
  • IMGP7085.jpg
    IMGP7085.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 149

Nowe wątki

reklama
reklama