Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pustiszi z przodu w ogóle brzuszka nie widać a z boku widać żeś ciężaróweczka
lkasia super brzuszek i synuś myśliciel uroczy
Kaha czekamy na fotki z sesji
pustiszi - kurka wodna ta Twoja kuleczka taka zgrabniutka!!! Fktycznie z przodu nic nie widac a z boczku tez nie jest wcale taki duzy W kazdym razie w zyciu bym nie powiedziala ze jestes w 32 tyg!!
powiem wam, że też bym chciała taką małą piłeczkę mieć, bo ten mój brzuchol zaczyna mnie przerażać ciężko się z nim robi, ledwo sobie już skarpety i buty zakładam... a gdzie jeszcze do końca
vinga- mam dokladnie to samo...Najpierw idzie moj brzuch a potem ja ;/ Zauwazylam nawet ze spodnie ciazowe juz mnie pasem na brzuchu zaczynaja bardzo opinac...Nie wiem jak to bedzie bo spodnie w sumie dobre tylko ten pas na brzuch taki sie ciasnawy robi...ale jak kupie wieksze spodnie to znow na dupie beda wisialy...bo ja niestety z tych "plaskodupnych" jestem