reklama

Galeria Styczniówek

Tylko czy dzidzia bedzie miala odpowiednie wymiery do badania...bo chyba jest min 46mm czy jakos tak...No w kazdym razie oby tak :)
Ja juz jestem znow cala zamotana z tymi tygodniami bo wiem ze badanie sie robi od 11 do 14 tyg, i wizyte mam 21 czerwca i wtedy bedzie juz 11+4 a mi lekarz powiedzial ze za wczesnie...cos mi sie to dziwne wydalao...no ale coz...
Mam nadfzieje ze nie chce ze mnie tylko kasy zedrzec... ;/ Bo on uwaza ze bardziej wiarygodne bedzie pewnie pod koniec 13 tyg...
Tyle ze mnie sie pieniadze niestety nie koca...a wizyty tutaj to cenowy kosmos:szok:

reklama
VINGA no dla mnie Twoja fotka to też taki maly sygnal na jakim etapie jest moja niunka:) bo podobnie idziemy:):)ja za rowno tydzien mam wizytę....i już sie nie moge doczekaccc:):):):)

ja miałam badanie w 11 tygodniu, lekarz też mówił, że za wcześnie ale ja się uparłam bo wcześniej gadał że duży bobas... i się nie myliłam, bo Nat miał już 5,5 cm więc bez problemów go pomierzył.
lkasia, za tydzień to twój bobo będzie jeszcze bardziej człowieka przypominał :) teraz ten mój przypomina mi trochę ten sławny granat z zawleczką inomamy :-p

Dziewczyny wklejam zdjęcie mojego maluszka i jego/jej starszej siostry-mojej pomocnicy (to już aktualne zdjęcie mojej Oli). P6087545.jpgP6117552.jpg

Załączniki

• P6087545.jpg
    P6087545.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 68
  • P6117552.jpg
    P6117552.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 69
Jakie urocze fasolki !!! Anbas Twoja taka duża już!!! U mnie na usg to taka mała kropeczka była, u Ciebie już człowieczek super!
Vinga Twoja też cudna, też już można wyodrębnić części ciałka.
Grudnióweczka śliczna dziewczyneczka

WP_000389.jpg
Muszę się pochwalić mój ostatni zakup :) trochę czuję się jak wariatka latam z nimi po pokoju i już ze 100 razy pokazywałam mojej kruszynce co mamusia kupiła;-)

Załączniki

• WP_000389.jpg
    WP_000389.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 64
reklama
grudnióweczka - chciałabym powiedzieć, ze podobne, ale nie widzę tak bardzo:) a że śliczne, to tak:)

wygląda na to, ze li i jedynie ja nic nie kupuję dziecięciu...a nawet nie zamierzam wcale jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry