reklama

Galeria Styczniówek

xo do wizyt to teraz u mojego lekarza na nfz były terminy na wrzesnien wiec musiałam pójsc 2 razy do niego prywatnie... gdzie zapłaciłam 100 zł razem z USG .. WYDAJE MI SIE ZE NIE DROGO HEH...

teraz 6 sierpnia wizyta .. ale bez USG :no: dopiero 22 sierpnia bedzie USG :tak: ciekawe czy zobaczy któz to tam zasiaduje heh...:) w sumie bedzie to juz 20 tydzien jak myslicie? bo w 13 tyg lekarz powiedział ze za wczesnie ..

reklama
ehhhh .. powiem tak.. nie bardzo widac jak dla mnie to tłuszczyk a nie brzuszek ciazowy ... tak wygladałamw 12 tyg teraz jest juz 17 .. jutro zrobie zjecie to pokaze.. ale muwie .. waze 90+ u mnie bedzie widac dopiero koło 6 miesiaca...:p

12 tydzien ciazy 2.jpg12 tydzien ciazy.jpg

Za piekna to ja nie jestem haha:-D:-D

Załączniki

• 12 tydzien ciazy 2.jpg
    12 tydzien ciazy 2.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 97
  • 12 tydzien ciazy.jpg
    12 tydzien ciazy.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 99
nie będe udawała że widze tam ciążowy brzuch....no sorki szczera jestem....to pokaż zdjecia z poprzeeniej ciaży ale tak końcówke mam szwagierke podobnych gabarytów i u niej nikt nie wiedział o ciazy prawie do 8 miesiaca

reklama
kajtek śliczne brzuchole....jeju jak sobie pomysle że w styczniu i ja bede miala taki brzuś to z jedenej strony radocha ale z drugiej no masakra jak sobie buty założyć hehe

dałaś zdjecia z 12 tyg.to daj teraz z 17 niech ci facet strzeli fote albo sama porównamy...uwielbiam takie doszukiwanie sie wypukłości hehe

z resztą i ja sama sie pochwale brzusiem...tylko musze jakoś sie powyginać bo mi nie ma kto zrobić a 2,5 latka średnio obsługuje Nikona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry