Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisen - ja wogole nie place tzn. Place ubezpieczenie 150€ ale moge latac po calych Niemczech do kazdego gabinetu kliniki wejsc za darmo np. Badania, dentysta, kolonoskopia czy gastroskopia w klinice bezplatnie była. Nie jest to tanie ale tylko do wrzesnia i przejde na ubezpieczenie meza i nic sie nie zmienia dalej latam wszedzie za darmo bo mąż juz płaci z podatku.
Dziewczyny strasznie dużo płacicie za USG. A mówią, że we wrocku jest drogo Fakt, faktem jak dzwoniłam gdzieś indziej, to jak chce się przyjść tak o na 3/4 D a nie chodzi się do tego lekarza to od 180 zł kosztuje a zwykłe 90.
No to dużo. Ja za każdą wizytę 150. Z każdą mam zdjęcie i podgląd. A na 3/4D jak byłam też dostałam zdjęcia chyba z 8 i też płaciłam 150. Ciekawe ile zapłacę jak płytę będę chciała.
Anisen, przepiękny synek, no i z dziewczynką go pomylić nie można hehe
my nie robimy teraz usg 3d, już mamy 2 zdjęcia za darmo i nie będę ponad 200zł wydawać. z Natem poszłam i żałowałam, bo on wstydliwy i buźki pokazać nie chciał