reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Oj piękne te nasze styczniaki:)
Nie moge się na nie napatrzec poprostu cuda DSC00036.jpg
A to moj mały bokser

Śliczne te nasze maleństwa!!!
KlaraM mam taki sam bujak, taką samą łyżeczkę i ... takie samo legowisko dla kotów ;)
Bartuś uśmiecha się do Agatki. On uwielbia długowłose brunetki :)

Astrid - :-D
Tak sobie myślę że do Żnina to kawałek drogi mamy i mam nadzieję, że męża to mamy innego :-D
Ale faktycznie niezły bajer:-D
Pochwal się kiedyś kociskiem/kociskami?

Asiowo- dziewczynki są super!!!!

Paulina- Synuś przystojniak!!!!

Agbar- ja już chwaliłam, ale powtórzę, super chrzciny!!!!

Nika- świetne ujęcie!!!

Asiowo śliczne masz córcie... :)

Prawdziwy bokser z Twojego boksera Nika :D hihi strach się bać ;D

Wszystkie marchewkowe potworki są po prostu boskie!! Tak smakowicie wyglądają, że tylko tulić i tulić ;D

Paulinaa elegant boski :D a i rzeczywiście na wyspanego wygląda... Biedna jesteś!! Tak rano ;)

Klara cóż za skupienie przy karmieniu hihi ;D też tak mam ;D Śliczny Cyprianek jest :)

Dormark a mój Adaś 5 minut wpatrywał się w Mie!! Jak zabierałam zdjęcie, to niezadolony był!! Toż to chyba miłość jakaś ;D

Sel słodki ten sen z panem żabą :)

Agbar, piekna uroczystosc. A Alex jak zwykle przystojniaka gra.

Paulinaa, rzeczywiscie elegant.

Nadineczka, masz racje. W kazdym albumie takie zdjecie. :tak:

Asiowo, swietne fotki! Agatka przesliczna, a zdjecie Paulinki jest boskie!

Roxeen, taaa malenstwo... Slodycz.

Klara, widze, ze posilek udany. A miny bezcenne!

reklama
Do góry