reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dzieciaki przecudne!!!
Emilcia- fajne ujęcie, nie ma to jak trzymać flachę.....
Morka- C też czytać jak Bunia i robić zakupy w necie bo wczoraj dostać paczkę :D
To może Bunia wyrzuci konkurentów i przygarnie C :)
Startowaliśmy co prawda do Mii wcześniej -ale ciiiiiiiii
Jola- Oluś śliczny!!!!

e: to załączę foty jeszcze

Ostatnia edycja:
Atrid - kociaki są piękne. też bym chciała ale mój m. jest skrzywiony - jego siostra to kociara i miała zawsze 8-10 kotów i teraz m. nie chce mieć ani jednego - lubi koty ale nie u nas...

Śliczne zwięrzynta:tak::-) A ja ni mam żadnego bbbuuuuuu. A nie zapomniałam
Nie ma to tamto molom zrobię zdjęcie i wklejem:happy:

Łoooo jeszcze jeden czytacz chyba się inteligencja nowa rodzi:)

Morka, a Bunia czyta w jednym języku czy w dwóch? :-D Śliczna ta panna.

Astrid, jakie tygrysy! Śliczności! Ja chcę kota!!!

Nadineczka, czarnego kota masz już, czarownico jedna.;-) Boski tajger. A ta stopa to czyja? :-D

reklama
Do góry