reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dziendoberek
Wstalam, co najwazniejsze wyspana:-)

Emilia011 Nie mow ze ty sie za pozno wzielas bo to jeszcze przede mna:sorry: Tylko ze my bedziemy malowac salonik i kuchnie:sorry:

Pumpkin Nie wiem czy tam cos znajdziesz ale przejzyj:-)
Słowniczek zwrotów przydatnych w czasie ciąży i porodu / Ciąża i poród w UK / Mama i dziecko / Strona główna - Polkadot.pl

Dorciaa Ja tez nie wiem o co chodzi z tymi szyjkami, nikt mi jej nie sprawdzal i chyba nie bedzie az do porodu. Mowia ze ok to ok:-)

Tysiolek Zaczelam dzien tak samo, kawusia i ciasteczka:-) Maly dostal slodkiego i kopie z kazdej strony:-D

mzetka Nie daj sie, a maz niech ma nauczke:tak:

ania98765 Panika to sie dopiero zacznie:-D

Paulinaa kciuki zacisniete, powodzenia:-)

Mi sie dziewczynki wydaje ze juz tak zupelnie dobrze to nie bedziemy sie czuc, wkoncu juz koncowka i organizm daje znaki zeby sie przygotowac a po drugie juz troche zmeczone jestesmy:tak:
A jakos czym blizej tym bardziej nie moge sie doczekac, tylko czasem dopadaja mnie obawy ze sobie nie poradze ale odpedzam je od siebie:tak:
Milego dzionka kobitki

Mieszkanko Jessi w 30t5d ciąży :-)

f425336d71193085med.jpg

3a6e7e26ec433fcfmed.jpg
0391a570a7e18b76med.jpg

ja też nie :laugh2::laugh2::laugh2:
a tak serio - to jest takie najdziwniejsze zdjęcie ale juz Wam tłumacze...

Wszystkie są zrobione tak z góry - rzut na czoło, oczy i nos - usta i broda niezbyt widoczne...
to ostatnie wlasnie jest zrobione od dołu - bo ja chcialam zobaczyc brode i usta ..ale nie wyszlo pieknie bo jak widac nikt nie czai :cool2::laugh2::laugh2:
widac troszke nosek na srodku, poniżej OTWARTE usta, wyzej jedno oczko to czarna dziura a drugie troszke niby widac ,brody oczywiscie nie widac wyraznie:eek:

mam nadzieje ze troche pomogłam w obczajaniu :cool2:

mi tez gin tłumaczył co gdzie jest :eek:
A ja się domyśliłam od razu że to twarzyczka z otwartymi ustami Roxeen synuś super!
Kacha wawa brzuszek cudny duży i zgrabniusi!

reklama
Do góry