reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Matko, jak patrze na NASZE malenstwa, to az mam lzy w oczach. To przeciez niedawno fasolki byly...
KlaraM, cudny usmiech.
Morka, jam tez z Bubu dumna. Sliczna ta Twoja panna. Rosnie w oczach.
Justys85, jestem pewna, ze z taka reklama szybko Antos znajdzie panne. My juz zajete... :-)
Paulinaa, ranny ptaszek ma piekne oczka. Do zakochania. Bedzie lamal serca niewiescie...
Asiowo, pewnie pekasz z dumy, masz takie kochane dziewczynki. Jak maja oczka zamkniete - podobne. :-D
Nika, niezla zawartosc walizki. To legalne? :eek: Ladny czlowieczek.

reklama
Matko, jak patrze na NASZE malenstwa, to az mam lzy w oczach. To przeciez niedawno fasolki byly...

Nika, niezla zawartosc walizki. To legalne? :eek: Ladny czlowieczek.

My tylko jeździmy autem.Bo obawiam się że przez cło moja walizka by mi nie przeszła!
A tak serio to zdjecie było robione dla babci bo niemogła się już doczekac wnuka i tak wydzwaniała czy juz się spakowałam itd. więc wysłalismy jej fotke że my już spakowani:)):-):-):-)

A tu my podczas codziennej pogawedki
S8000478.JPG

I jedno z serii nie zaczynaj bo ciebie tez ugryze
S8000486.JPG

Edit: dziwuszki, Olus pyta ktora na benku chce pojezdzic, czworka ie zmiesci na jeden rzut:):)

Ostatnia edycja:
Black z Anulki niezła pyzulka się robi :) śliczna!!!!!

Nika - niezła zawartość walizki :)

Jola - no pies jest świetny!!!!! Niezłego kumpla będzie mieć Olinek!!!!!
Nasz C już teraz zagaduje koty, tylko ten większy boi się jego gadania, nie wspomnę o płaczu!

Tyle piękności, że nie sposób nadrobić :tak:

Nadineczka, Ty nie zmarnuj Polciowego talentu ... marsz ją zapisać do szkoły aktorskiej !!! Ona się powinna urodzić w epoce kina niemego ... przy jej minach to nawet Charlie Chaplin wysiada :-D:-D:-D
Black, gratulacje dla Anulki !!!
Dormark, ale Mia jest drobniutka !!! prawdziwa laleczka :-)
Morka, będzie rozpacz wśród chłopaków na BB, jak się dowiedzą, że Bunia wybrała żyrafę :-p
Asiowo, Agatka powinna zostać okrzyknięta naszą forumową Miss :tak: Te jej wielkie niebieskie oczy i czarna czuprynka są nie do pokonania ... śliczna jest :-)

reklama
Do góry