reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

jadźka nie schizuj bo nie ma czego, tu się trzeba cieszyć że jeszcze się można spokojnie ruszać :-p

love brzuszek normalnie piękny! a ja się dzisiaj martwiłam że mi maluch chyba wpoprzek się rozpycha bo aż czuba miałam tak parł brzuch do przodu, ale patrzę że u Ciebie też już fajnie się wypycha :-)

reklama
To ja też sie pochwalę moim pośniadaniowoobiadowokolacyjnym brzucholkiem :)
brzuszek.jpg

mama w sumie bardzo bym chciała chłopaczka, Wszystkie mówicie że chłopak i tak więc się nastawiam :) hihihih
DZIĘKUJE ZA WRÓZBY :)!!!

Ps mam już rozstępy nowe takie jak masala białe cieńkie dookoła pępka
:no:

ameba piękny dziewczynkowy brzusio ;P

2013-02-27 09.36.50.jpg
12t2d
Mój dzisiejszy brzuch (zdjęcie zrobione w toalecie w pracy :-p ).

Ja jeszcze nie mam rozstępów...mam nadzieję, że tak zostanie... :)

Mali no kurcze nie było ich wcześniej....:( a może były tylko jak mi tak szybko brzuszysko urosło to się ujawniły....:sorry2:

AnnieTess Ewidentnie jesteś w ciąży !!! HAHAHHA PIĘKNY !!!:-)

nie wiem kurde. Ja do teraz mam jeszcze różowe , gdzie nie gdzie robią się białe już. Może to coś innego :confused: hmm... sama już nie wiem

Monia - laptopa musiałam odwracać na bok :) Fajny brzusio. Widać, że bąbelek w środku rośnie jak na drożdżach :)

reklama
Do góry