Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ! Błagam was ! Tylko nie jordan ! Zaniedbał moją ciążę ! Nie zlecał mi zacnych badań , prosiłam o Tsh bo kiedyś miałam problemy stwierdził sam ze nie ma takich przeciwwskazań a na moje pytanie skąd to wiemy skoro zadanych badań mi nie zlecał - zaaatakowl mnie ze on nie jest endokrynologiem! Na sorze ręce załamali !! Pesymista mało mówmy ., odstrasza , przy tym nie delikatny przy USG .Dr Sylwia Koryga Wszołek. Bardzo polecam. Tylko nie przyjmuje na nfz. Ale jest cudowana lekarka . Ma bardzo duŻe doświadczenie. Polecam jeszcze przeczytać na znanym lekarzu opinie to już wątpliwości nie będzie.
Odpowiadasz na post sprzed 6 lat.Dziewczyny ! Błagam was ! Tylko nie jordan ! Zaniedbał moją ciążę ! Nie zlecał mi zacnych badań , prosiłam o Tsh bo kiedyś miałam problemy stwierdził sam ze nie ma takich przeciwwskazań a na moje pytanie skąd to wiemy skoro zadanych badań mi nie zlecał - zaaatakowl mnie ze on nie jest endokrynologiem! Na sorze ręce załamali !! Pesymista mało mówmy ., odstrasza , przy tym nie delikatny przy USG .
W dodatku na taki który nie dotyczy tego lekarza.Odpowiadasz na post sprzed 6 lat.