reklama

Ginekolog Kraków

Gabi2020

Fanka BB :)
Hej,

Poleciłaby mi któraś z was dobrego ginekologa w krakowie? Dodam że jestem po 1 poronieniu w 5tc i poszukuje kogoś doświadczonego który nie potraktuje tego jak przypadek i nie oleje.

Dziękuję za pomoc!

reklama
Dr Sylwia Koryga Wszołek. Bardzo polecam. Tylko nie przyjmuje na nfz. Ale jest cudowana lekarka . Ma bardzo duŻe doświadczenie. Polecam jeszcze przeczytać na znanym lekarzu opinie to już wątpliwości nie będzie.
Dziewczyny ! Błagam was ! Tylko nie jordan ! Zaniedbał moją ciążę ! Nie zlecał mi zacnych badań , prosiłam o Tsh bo kiedyś miałam problemy stwierdził sam ze nie ma takich przeciwwskazań a na moje pytanie skąd to wiemy skoro zadanych badań mi nie zlecał - zaaatakowl mnie ze on nie jest endokrynologiem! Na sorze ręce załamali !! Pesymista mało mówmy ., odstrasza , przy tym nie delikatny przy USG .

reklama
Dziewczyny ! Błagam was ! Tylko nie jordan ! Zaniedbał moją ciążę ! Nie zlecał mi zacnych badań , prosiłam o Tsh bo kiedyś miałam problemy stwierdził sam ze nie ma takich przeciwwskazań a na moje pytanie skąd to wiemy skoro zadanych badań mi nie zlecał - zaaatakowl mnie ze on nie jest endokrynologiem! Na sorze ręce załamali !! Pesymista mało mówmy ., odstrasza , przy tym nie delikatny przy USG .
Odpowiadasz na post sprzed 6 lat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry