Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Normalnie, na kolejną wizytę zapisz sie juz do tego, do którego chcesz chodzic.Hej, jutro ide do ginekologa by potwierdzić ciąże. Wybrałam go ze względu na to ze miał najszybszy termin wizyty a na tym mi zależało. Jednak jie jest to ginekolog który chciałabym żeby prowadził moja ciąże. Jak to rozegrać? To moja pierwsza ciąża i nie wiem jak się postępuje.
A to ok myślałam ze to bardziej skomplikowaneNormalnie, na kolejną wizytę zapisz sie juz do tego, do którego chcesz chodzic.
A masz wyliczony który tydzień ciąży na potwierdzenie ciąży?A to ok myślałam ze to bardziej skomplikowane![]()
6 tydzienA masz wyliczony który tydzień ciąży na potwierdzenie ciąży?
Ale karta ciąży w niczym nie przeszkadza. Kolejny lekarz może uzywac tej już załozonej, albo zrobić nowaKartę ciąży lekarz z reguły zakłada później (u mnie ok. 10 tydz. ciąży), także na spokojnie, zresztą możesz potem iść do innego i też założy Ci kartę. Chociaż 6 tydzień, to może nie być zbyt wiele widać. Celuj raczej w 8 tydz. - taka moja podpowiedź ale oczywiście możesz iść wcześniej.
Tak, zgadza się, nie jest to żaden problem.Ale karta ciąży w niczym nie przeszkadza. Kolejny lekarz może uzywac tej już załozonej, albo zrobić nowa![]()