reklama
u mnie mojemu tacie imię Zuzia się nie podoba ale on zawsze tak marudzi i powiedziałam mu żeby nie pie...
No i zaraz powiedział że w sumie to możne być ale tylko dlatego ze jak Marlenka się dowiedziała bo podsłuchała ze dziadkowi Zuzia się nie podoba to go niezłe ochrzaniła i dziadkowi szczeka opadła

u mnie mojemu tacie imię Zuzia się nie podoba ale on zawsze tak marudzi i powiedziałam mu żeby nie pie...No i zaraz powiedział że w sumie to możne być ale tylko dlatego ze jak Marlenka się dowiedziała bo podsłuchała ze dziadkowi Zuzia się nie podoba to go niezłe ochrzaniła i dziadkowi szczeka opadła
![]()
Ja mam straszny sentyment do imienia Zuzanna. Gdyby mąż go nie zawetował to zapewne kiedyś córa miała by duże szanse się tak nazywać...
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Ja o Zuzi marzyłam od kilkunastu lat... a teraz tyle tych Zuziek jest, że zaczęło mi się odechciewać... Dziesięć lat temu to Zuzanek było malutko... Wczoraj kochany tatuś wpadł na genialny pomysł, znalazł imię, które mu się podoba, a mianowicie: Gaja
Co Wy na to? Co jak co, ale moja córcia raczej nie spotkałaby w życiu żadnej innej osoby o takim imieniu..., może to dobry pomysł i byłaby Gaja Zuzanna...

Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
No z tym psem to już przegięcie!!!
No ale Maksów czworonożnych też jest dużo...;-), a i koty o imieniu Kuba też się zdarzają
W końcu pies też człowiek!!!

reklama
Podziel się: