Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paula ślicznie, aż nie mogę się napatrzeć :-) Ja teraz jestem w fazie "urządzania" łóżeczka i tak się cieszyłam, bo położyłam pościel, zawiązałam ochraniacze, a na dzisiejszych zajęciach SR dowiedziałam się, że dziecko musi mieć przewiew więc lepiej od jednej strony ściągnąć ochraniacz, a pod kołdrą i tak na początku nie będzie spał...I tak mi to nastrój popsuło, bo byłam już w ferworze przygotowań Paola na zdjęciu wygląda dość surowo, a bałagan o którym piszesz pewnie nadaje mu ciepła ;-) Fajne, delikatne kolory :-)
Marta u nas łóżeczko jest "czyste"" bez ochraniacza, pościeli, maskotek. Właśnie przez rady położnych i lekarzy, żeby nie odcinać dopływu powietrza do dzidziusia. No i kołderka z podusią czekają w szafie na swoją kolej. Teraz będzie Mały spał pod kocykiem.
Później wstawię zdjęcie. Ubogo to wygląda
Paola, dorzuć dziewczynie trochę koloru :-) jakiś obrazek czy coś:-) ale generalnie fajnie, lubię takie kolory:-)
Ja tak jak piasałam- ochraniacz mam od strony ściany zewnętrznej, żeby cieplej było. Kołderka przygotowana, bo w nicy mam 18 stopni i ze względu na Maję nie mogę podnieść.
W szufladzie łóżeczka czekają 3 śpiworki różnej grubości, kocyki i rożek.
dobra daje swieże, bo mnie ta surowość załamała ale to chyba na tamtym zdjeciu tylko tak wyglądało- bo to było po wstawieniu na panele mebli i szybko zdjęcie) myśle, że teraz lepiej to wygląda chociaż jest bałagan/ a tak to poprawej to rzeczy do szpitala- wywalą mnie na pewno))