reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

to dobrze mialas a widzisz napisalam do goscia a on nawet nie raczyl odpisac i okazalo sie ze podal bledny opsi i to nie jest to co chcialam wiec wprowadzil w blad
wyslalam mu prosbe o uniewaznienie ale zobaczymy nie bede placic za cos tylko dlatego ze on zle wystawil
no to chyba tez bedzie jako "spor" zaliczone co?
ja tez napisalam raz do laski ktora w wytlumaczeniu do allegro napisala ze nie dostawala maili odemnie wiec kochana rob kopie zapasowe wysylajac do goscia cokolwiek... :tak:

reklama
ja tak samo mam zawsze kopie ale to jest licytacja wiec jeszcze trwa ale okazalo sie ze sprzedajacy wprowadzil w blad on nic nie straci a ja nie bede kupowac czegos co tym czyms nie jest ale zamotalam hehe

hehe ja tez zazdroszcze tym co maja kawalek podworka:-D:-D
hehe z dawidem wczoraj wybralismy sie do parku i na boisko,ale mielismy ubaw tak energia tryskal ze ho ho:-D:-D:-D:-D:-Dsil to mu nie brakuje,gdyby nie ta szczepionka pewnie przespalby cala noc
my dzis pewnie caly dzien na dworze bedziemy psiapsiola przyjezdza a pozniej mamy spotkanie w spoldzielni:-):-)

musze zobaczyc te fotki:-)

ja tak samo mam zawsze kopie ale to jest licytacja wiec jeszcze trwa ale okazalo sie ze sprzedajacy wprowadzil w blad on nic nie straci a ja nie bede kupowac czegos co tym czyms nie jest ale zamotalam hehe
a kiedy sie konczy aukcja? jak jeszcze pare dni to czekaj az ci odp jak bedzie zlewal to napisz do allegro :tak: takie moje zdanie, bo kurna jak najmniej by bylo takich sprzedajacych!

beacia dziekuje bede pamietac :tak:

A ja nie wiem zastanawiam sie co tu robić, do m-cza bym pojechała. Musze Izce kurtke kupić. hmmm

ale jakos tak...hmmm sama nei wiem

reklama
Do góry