reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-Dhej

wrociłysmy Zoska ma juz 3850 i wszstko ok:-D

Moj wraca ale jeszcze dzis sie ładuje wiec w nocy bedze:wściekła/y: fajowa roznica:-( jutro szef mu wmyslił zmiane opon i oleju pewnie ku*** niech wogle do domu nie wraca ludzie to sa beszczelni on siedzi w swojej willi w Poznaniu z 3 zona i ma gdzies.... ostatnio pojechał w alpy i zapomnia kasy na wypłaty zostawic:wściekła/y: no ale moj P. powiedział ze wyjezdza dzis i go w sobote ne ma wiec łaskawie godził sie zeby w poniedzałek jechał do mechanika.

niuska-moja Nati czasem całe noce przez zatwardzenia nie spała wiem co to znaczy a kupki jak kamyki twarde robiła. Leniwe jelita po mamusi odziedziczyła. sa specjalne czopeczki na to.

Beti Katgen- szkoda ze mnie z Wami nie było:-(ale moze nastepnym razem...

reklama
link w galerii, zobaczcie czy sie wam wyswietla

Larvunia no K zabrał je wcześniej, nie cierpie prasowac:baffled:

Annes no to super Zosia waży:-)
następnym razem napewno nam sie uda;-)

a mnie nogi bola :baffled: od 13.00 prasuje i konca nie widac :baffled: ale na dzis koniec... reszta jutro...
ciacho kochana to tylko akumulator... dobrze ze nic wiekszego :tak:
beti mowisz ze wygonilas gosci juz :-D:-D:-D
niuskaa wiec do lili dawaj chyba nas nie pogoni ;p
to bylo sobie dzisiaj urlop wziac do prasowania:-p:-D ja to nie prasuje co najwyzej ubrania na lato:tak:
larvunia to az akumulator ja normalnie pechowa jestem ja juz 2 wykonczylam :dry: jestem tylko happy ze da sie go naladowac bo nowy to koszto 500zl:shocked2:
no ale pogoda cudna kupila ja se buty na koturnie w deichmannie i jestem happy
a reszta mi wisi:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no wlasnie i ja mam taki bol, ze na czyjejs nodze moze jakis but mega extrra wygladac ladnie a ja w zyciu bym nie zalozyla :sorry2:
najwazniejsze ze wygodne masz racje :tak: i cena tez ok :tak:

Do góry