reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
larvunia kobieto serca nie masz zeby takimi smakolykami po oczach:sorry2::-D:-D
a tak swoja droga to ten sernik to jest jedyny jaki jem i jaki robie on jest cudny
a ja mialam dzisiaj schabowe z surowka mniam

Larvunia- ale smaka robisz, a ja próbuje się odchudzać, tzn ograniczam spożycie kalorii, a te lody wyglądają smaokowicie.
Wiecie ja to taki lodowy łasuch:baffled:a jak byłam w ciązy to po dwa, trzy dziennie jadłam:sorry2:teraz są efekty:dry:a zrzucić tak trudno.

Ja właśnie kawę pije, dziś obiadu nie gotowałam, zrobiłam zapiekanki- żeby w końcu coś innego było.M jeszcze w pracy, a niby miał do 14 dziś być:dry:Jak wróci to po mamę będzie muisął jechać.

reklama
Do góry