reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej Befatka !!!
jasne kazdy robi tak jak uwaza..ja musze sie przyznac ze moje dzieciaki jedza sporo slodkiego ale nadwaga to im nie grozi :-D:-D:-D..wiem wiem ze to nie zdrowe ale w tych naszych czasach wszystko teraz jest bee....

ajak szymon widzi ze hania je cos slodkiego to on sie tak drze ze tez musze mu dac :tak::tak:...

a na obiad mam dzis pierogi ruskie tylko podsmaze i gotowe :-) wiec mam dzis dzien lenia :tak: :-D:-D

reklama
Nasza nowa mama Agnieszka-Jezyk jest od 6 dni w szpitalu z malutkim :-(
starszy synek zarazil ich wszystkich,ale jest juz dobrze i jutro wychodza do domu..
tyle wiem pisalam z jej mezem na gg dlatego nie zaglada do nas !!!

wszystkim dzieciaczka zycze duzo duzo zdroweczka !!!

zdrowiejcie szybko na nasze spotkanko !!!
:tak::tak:

Madzia wiesza ja mam tez troche schize bo mojej kuzynki prawie 2 letni ma próchnice butelkową bo zasypiał z np kubusiem w paszczy;-)i jadł tony słodyczy.A taki bobas z czarnymi juz ząbkami słodko nie wyglada ale on ma jeszcze jakąs wade szkilwa i inne takie tam.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(Madzia miałam byc teraz w maju ale nie dam rady bo dwie komunie a dzieckiaki chca laptopy sorki nie jestem ciacią z ameryki i nie bede brała udziału w komunijnej szopce prezentowej.
Wysle jakis preznt -skromny chrzesnieczce a jacka synowi jak uzbieramy na lapa.
Zwłaszcza ze z kasa nie zabardzo a dentysta mnie wzywaaaaa......... i bilety tez w super cenie nie sa.Tak sie smialismy ze wyjazd do polski drożej wychodzi niz tygodniowe wakacje np na majorce.To straszne ale prawda heheh.
W kazdym razie mam juz termin na koniec wakacji ale nic nie bede mówic dopuki nie bede miała biletu bo bez sensu znowu cos nie wypali bede miała załamke:-(
Tez musze kiedys zrobic ruskie mój uwielbia ale takie z paczki sa bee wiec musze sama robic.Tylko ze zrobie 60 i ledwo na sniadanie 2giego dnia wystarcza:szok::szok:

no to rzeczywiscie nie dobrze..moj na cale szczescie nie zasypia ze sokiem ale tez w nocy budzi sie bo chce pic !!!

a z tymi komunismi to teraz przesada dzieciaki wymyslaja takie prezenty ze glowa mala co to bedzie na 18 tke?? :szok::szok:

kiedys dostawalo sie biblie i zegarek i bylo ok a teraz to juz kompy albo nawet Quady..czy jak to tam sie pisze....

a ja wlasnie jem pierozki ja mam robione swojskie od tesciowej :tak::tak:

No własnie z komuniamii to przesada a na 18 to moze samochód a na wesele willa z basenem:-D:-D:-D

Ale Ci dobrze z ta tesciowa :-D:-Ddawaj jednego :-):-)

Biedna Aga i synio tez nie nawidze szpitali.Duzo zdrówka wszystkim

Ja czekam az moja mycha zasnie i gonie sie opalac ale cos jej sie nie chce narazie:crazy:

widze ze forum zaczyna istniec na nowo:-)
fajniutko:-)
kurde tyle sie napisalam znow i nie ma tego posta:wściekła/y:
gdzie on sie zapodzial:wściekła/y::wściekła/y:
befatka masz racje z tymi slodyczami,ja tez nie zamierzam za duzo uczyc malego,tak samo z parowkami,hehe tymbardziej ze moj nie lubi duzo slodyczy i takich fast foodow,raz kiedys tak ale nie za czesto.a ja sama wiem co to znaczy miec za duzo w bioderkach takze wieice,no zreszta to kazda indywidualna sprawa...
moja siostrzenica dostawala duzo slodyczy ja nie wd domu to u dziadkow bo jest jedynaczka wsrod wnukow bo same chlopy sa i jest rozpieszczana a jej zabki wygladaja marnie:szok:a ma 6lat.
wogule to mam plana by malego uczyc myc zabki juz jak zacznie zabkowac bo wiem ze mozna czytalam cos na ten temat,dla mnie zdrowe zabki to podstawa:-)
co do komunii to juz przesadzaja te dzieciaki!!no i co jeszcze !!!moze w lape jeszcze sobie zazycza 100tys:szok::szok::szok::-D:-D
to przez to ze sa za duzo rozpieszczeni i rodzice za duzo pozwalaja a tak raczej nie powinno byc:tak:
befatka aduzo kosztuje taki bilet do polski na 1 os?
jak tam wogule twoja kruszynka sie chowa?no i chce pic sama wode?
madzia aty sie wysypiasz jak tyle razy wstajesz do malego w nocy?
byl u mnie sasiad na chwile,maz tej sasiadki,i mowize kazda klatka ma swoja wozkarnie,tyle ze sasiad pode mna sobie to przywlaszczyl i gromadzi tam swoje klamoty,mowi ze moze sie nie zgodzil to mam powiedziec ze pojde do administracji ze skarga bo to lekka przesada bym tachala wozek codziennie na 3 pietro..hehe ale mowi zebym niemowila ze to od niego wiem hihihih.

reklama
a tak wogule dziewczyny wczoraj zmarl mojego wojek....madzia pamietasz jakis czas temu pisalam zee ma raka.kurcze szkoda bo nawet nie zdarzyl zobaczyc dawidka:-:)-:)-(

Do góry