reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i ja ja też już od 5 nie śpię, bo małego karmiłam i mu się już spać nie chciało, leżałam z nim do 6 w wyrze i młoda przyszła i tyle było mojego błogiego lenistwa. Zapowiada się miły dzień, słoneczny, idę na jakieś zakupy, zaoszczędziłam w tamtym m-cu, więc mogę sobie coś kupić, a chyba odkąd Olcia się urodziła to nic nowego nie kupowałam. W mojej szafie wieś tańczy, wieś śpiewa, nawet kurtki na zimę nie kupowałam i butów.
Pr- Fajny torcik, mała miała ładną niespodziankę.
Ciasteczko- ja tam nie mam czasu po hipermarketach chodzić, tym bardziej typu Tesco, tam za dużo do chodzenia, wolę takie małe typu Biedronka, Lidl.
madziarena- ja kuraka wyjęłam, ale co z niego zrobię to nie wiem, może w cynamonie i pomidorach i jakieś warzywa.

reklama
witam
lili fajnie sie jedzie S3:tak: ja jechalam w niedziele do gorzowa od rodzicow a wczoraj M prowadzil
kroma ja to tesco chodze po jedzenie dla psa i czasem jakies *******y a tak biedrona i lokalne sklepy,
powiadasz ze wiocha zawiewa w szafie:-D:-D no to u mnie ze dwie wiochy:-D:-D zrobilam czystki wyrzucilam albo oddalam siostrze niektore ciuchy ktore wisialy i sie kurzyly
ja mam najwiecej ubran na lato a na reszte pór roku wstyd:zawstydzona/y:

ja do tesco to juz wogule nie lubie chodzic:eek:nie dosc ze drogo to nic nie moge znalesc
my zawsze do lidl po pampersy bo tylko te uzywamy a w biedronce chemia spozywka :-):-)
madziarena te paski to nawet nawer wygladaja my tez mamy w kazdym pokoju,ale widze ze w balkonowym musze zmienic bo zauwazylam ze kolor wyblakl:eek:
hehe ja tez osttanio zrobilam porzadki w szafie,oddalam dziewczynom az 2 duze worki 60litrowe:-)no i do razu lzej w szafie:-)
laski pewnie za miesiac lub dwa bede w gorzowie na kilka dni:-)wiec pewnie nie raz sie spotkamy:-)
beti katgen megi daffi mycha bede w m-czu w przyszlym tyg;-)

czesc
:-:)-:)-(
lednow zyje...
od 17.00 do 3.00 rano walczylam u mlodego z goraczka 39' i wymiocinami :baffled:
4 razy posciel zmienialam... oklady, czuwanie i uspokajanie mlodego - koszmar.
Rano jakby lepiej, tzn goraczki nie ma i zjadl pol danio i wode pije, duuuzo pije :tak:
A wczoraj o 12.00 bylam jeszcze z nim u lekarza bo mowil ze mu zimno i go wszystko boli... dostal antybiotyk :-( a wieczorem sie zaczelo...eehhh....

tak wogole po staremu u nas, aaaa ja tez na antybiotyku bo za dlugo kaszel mi sie niby utrzymuje... pieknie normalnie pieknie :confused2:

hej
annes
gratulacje mieszkania

czesc
:-:)-:)-(
lednow zyje...
od 17.00 do 3.00 rano walczylam u mlodego z goraczka 39' i wymiocinami :baffled:
4 razy posciel zmienialam... oklady, czuwanie i uspokajanie mlodego - koszmar.
Rano jakby lepiej, tzn goraczki nie ma i zjadl pol danio i wode pije, duuuzo pije :tak:
A wczoraj o 12.00 bylam jeszcze z nim u lekarza bo mowil ze mu zimno i go wszystko boli... dostal antybiotyk :-( a wieczorem sie zaczelo...eehhh....

tak wogole po staremu u nas, aaaa ja tez na antybiotyku bo za dlugo kaszel mi sie niby utrzymuje... pieknie normalnie pieknie :confused2:

larvunia może to reakcja na antybiotyk

dzieki dziewczyny...
u nas z nowu sie zaczyna...
38'8 ma teraz :-( a jeszcze rano bylo 36,3
masakra..
lezy i pojekuje :-( wlasnie dalam mu ibufen
jesli jutro bedzie to samo jade do lekarza z nim :-( kurde ale co mi przepisze jak przeciwgoraczkowe dzialaja na troche i znowu wraca goraczka... obysmy w szpitalu nie wyladowali :-( juz sie boje :-(

asienka wczoraj wymiotowal przed wzieciem syropow i antybiotyku. Po 2 godz dalam mu antybiotyk i tez zwymiotowal... Dzis nie wymiotuje juz. Bynajmniej puki co.... o 8.00 podalam antybiotyk.

reklama
Cześć laseczki z lekka Was poczytałam, weny mi brak by coś naskrobać co dzień, mężu mój w pracy więc odpaliłam kompa:-) Dziś zacznę bigos robić, sałatkę zrobię w czwartek no bo w piątek przyjeżdża teściowa moja i moi rodzice na weekend, takie spotkanko robimy w gronie rodzinnym bo mój Łukasz to przez najbliższe 5-6 miesięcy się z nimi nie zobaczy:-(...wiecie co jak dziś zmieniałam kartkę w kalendarzu na marzec to aż mi się smutno zrobiło, jeszcze 16 dni i przyjdzie mi się z moim pożegnać, na płacz mi się zbiera:-(
Annes gratuluję nowego mieszkanka i oby Wam się świetnie tam mieszkało:tak:
Larvunia moja ostatnio też miała tak jak Fruciu, wymioty całą noc, w dzień gorączka blisko 39...może przejdzie mu szybko, oby!
Marzenka jak będziesz w M-czu zapraszam na kawkę...tylko bez wykrętów;-)

Do góry