reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam, ja chora, Amelka chora ... aż cholera by to wzięła ... GRATULUJĘ udanego spotkania, Ty Marzenka sama w Św. a ja sama w Zb-ku :/ nikt mnie nie odwiedzi ;( buuuu idę pracować bye !

reklama
madziarena duzo zdrowia, nasza dzisiaj znowu nie poszla do przedszkola 3 dzien ale wole ja doleczyc zreszta i tak juz weekend

dzien dobry!
madziarena a ty skad ze zbąszynka? dobrze zrozumialam? ja mam w zbąszyniu przyjaciołke i nawet czesto tam bywamy ;)

wiecie co, musze sie pożalić, odkąd menżu na zwolnieniu, nie mam wogole dojscia do kompa buuuuuuuuu. teraz go porosilam, zeby wypakowal zmywarke, to mam 2 minuty hahha.
zaraz jedziemy do deszczna zamontowac jedna czesc w samochodzie, cos od gazu, niewazne, wazne, zeby jezdził ;)
spotkanie rzeczywiscie udane ;)
babcia dzis wychodzi ze szpitala i bierzemy ją do siebie, wiec caly dom znow bedzie ludzi. my, moi rodzice, babcia i jeszcze Robort. Robert to dluga historia, niby moja rodzina, ale bardziej przyjaciel Jacka ;)

uciekam. milego sonecznego dzionka
pieknie jest
a ja wywalam posciel na dwor, niech nabierze zapachu slonka ;)

u mnie tez posciel na balkonie sie wietrzy ;-)
Future ja dlatego mam kompa i lapka w domu co by sprzeczek nie bylo kto teraz ma nata okupowac ;-) Ale z racji tego ze moj dorabia na przerabianiu xboxow to potrzebny mu komp ktory lezy u tesciow teraz. Wiec puki co lapka tylko mam w domu. Ale jak tylko przyjda wakacje to pewnie bedzie i to i to w domu ;-)
Teraz mlody tez zaczyna okupowac mojego lapka, sie dzieje hehehe... Moj mowi ze chcial mu kupic zabawkowego lapka takiego gdzie sie uczy liczyc i literki itp, ale to chyba juz bedzie za "malo" dla mlodego hehehehe... on lepiej kuma niz ja czasami co gdzie sie robi ;-)

madziarena zdrowka! Moj mlody zasnol przedchwila, przewietrzylam domek a ten usnol mi... niech spi, sen to zdrowie tak mowia...

no i moj z nowu wyjezdza w niedziele wraca w poniedzialek w nocy :dry: Jade wiec w niedziele do tesciowej na urodziny , nocuje u moich rodzicow bo i tak w poniedzialek mamy kontrole u lekarza na 13,20 :tak: Na szczescie w tym roku to jego ostatni wyjazd :sorry2:

Czesc Wszystkim
Taka jakas wyspana dzis sie czuje wyjatkowo myslałam ze znowu poszalałysmy i jest 11 a tu całe szczescie po 9tej dopiero
Ciasteczko ,Madziarena -zdrówka
Larvunia jak dzis Marecelek??
Katgen miłego wypoczynku,buziaki dla Izy
Future wiem co czujesz hehe mój na zwolnieniu od 1 lutego:-D:-D

Co macie dzis na obiad??

czesc Befatka
mlody spi... Kaszle jak kaszlal, ale z goraczka juz danwo sie pozegnalismy :tak: w poniedzialek kontrola u lakarza... Do kiedy Twoj J na L4 (kurde klawisz znaku zapytania mi nie dziala ggrrrrr....)
a na obiad mam rosolek tylko i tak mojego nie ma a Fruciu malo mi je teraz, dla samej siebie niechce mi sie nic robic. ALe cos mam ochote na ryz ostatnio :sorry2: moze ryz + warzywka na parze zrobie i wciagne a co ;-) jeszcze nie wiem...

a ja nie wiem co mam na obiad, niedlugo wychodze z mloda ide jej kupic leginsy z kotem:-)
wstawie na tajny zdjecia jaki byl kolor

Future - ja mieszkam niecały 1 km od Zbąszynka. Ale Zbąszynek a Zbąszyń to dwie różne miejscowości - Zbąszyń też blisko mnie - tam mieszka mój brat więc też często bywam :)

reklama
Hej ja na moment, oczekuję właśnie na rodziców i teściową, mój już po nich wyjechał na pkp Zbąszynek...Zuzka doczekać się nie może:-) chyba bardziej tych prezentów od babci jednej i drugiej:-D Miłego weekendu kochane, zajrzę jak odjadą w niedzielę;-)

Do góry