reklama
hehe zyje, zyje :-) coś mało czasu przez te pogodę wiosenną się zrobiło, a ostatnimi czasy awatar zabierał mi część dnia hehe
wiem, ze miałam zaglądać, czasem wejde poczytam i jak chce odpisać, to młody albo własnie się wyśpi, albo buczy, że trzeba się z nim bawić :-)
teraz jak takie ciepełko na dworze, to staram się szybko wszytsko zrobić rano, żeby wyjść na spacer, no i tak się człapiemy kilka godz
potem do domu, kąpanko, spanko i ja tez padam ;-)
Larvunia jak się czujesz kochana?:-)
Ciacho udanych zakupów :-)
wiem, ze miałam zaglądać, czasem wejde poczytam i jak chce odpisać, to młody albo własnie się wyśpi, albo buczy, że trzeba się z nim bawić :-)teraz jak takie ciepełko na dworze, to staram się szybko wszytsko zrobić rano, żeby wyjść na spacer, no i tak się człapiemy kilka godz
potem do domu, kąpanko, spanko i ja tez padam ;-)Larvunia jak się czujesz kochana?:-)
Ciacho udanych zakupów :-)
Ostatnia edycja:
asienka.k1
Fanka BB :)
larvunia moze wypatrzysz Marcelka Przedszkolaki z Krzeszyc przywitały wiosnę (zdjęcia)
Beti witaj kochana
Beti witaj kochana
asienka.k1
Fanka BB :)
kuźwa, jak nie nasza jak moja Oliwka jest
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo;]
ja juz chate odgruzowalam pranie sie pierze potem rozwiesze i na jakis spcer lecimy
a moj mlody znowjakies krosty na buzi ma nosz grrr bratowa moi ze to tradzik niemowlecy?? jaksie tego pozbyc grrr i buzka taka szorstka przy tym
ja juz chate odgruzowalam pranie sie pierze potem rozwiesze i na jakis spcer lecimy
a moj mlody znowjakies krosty na buzi ma nosz grrr bratowa moi ze to tradzik niemowlecy?? jaksie tego pozbyc grrr i buzka taka szorstka przy tym
Hej w ten piekny dzionek
wrocilam ze szkolki teraz pierozki smaze i lece po malego...
jutro i piatek mam wolne od szkoly bo przedzskole zamkniete juupi !! :-)
pozniej trza na jakis spacerek isc korzystac z pogody

future zapodaj jakies foteczki niuni

pozdrawiam wszystkich !!!:-):-)
wrocilam ze szkolki teraz pierozki smaze i lece po malego...
jutro i piatek mam wolne od szkoly bo przedzskole zamkniete juupi !! :-)
pozniej trza na jakis spacerek isc korzystac z pogody

future zapodaj jakies foteczki niuni

pozdrawiam wszystkich !!!:-):-)
reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Pogoda jednak ładna a myślałam, że będzie padać bo się jakoś tak dziwnie z rana chmurzyło ale na szczęście nie pada ..
Megi Nas odwiedziła a teraz młody śpi a Ja odpoczywam!
Jak wstanie to też chyba jakiś spacerek zaliczymy
a tak póki co nudy i humor smutaśny ....
Megi Nas odwiedziła a teraz młody śpi a Ja odpoczywam!
Jak wstanie to też chyba jakiś spacerek zaliczymy
a tak póki co nudy i humor smutaśny ....
Podziel się:
:-)