reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a takie buty teraz to rozmumiem :tak::tak:

mam nadzieje ze ktoras umie rozpalac grilla :-D:-Dciekawe jak nasze chlopaki czy beda sie razem bawic sa w podobnym wieku w sumie...

dobra ja uciekam ubrac mlodego i spadamy papatki
wiec ty masz caly dzionek tak mowiac na spotkanko:tak::-):-)

papatki idz na spacerek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejjo:-)
wiecie co tak sie zastanawiam czy to czasem nie zapalenie piersi,bo znow zle sie czuje i piers mnie boli prawie pod pacha,ostatnio jak mnie tak bolalo to sciagnelam mleczko laktatoerm i przeszlo ateraz probuje i nic nawet nie leci a mnie wciaz boli,i czuje lekki bol jak biore reke do gory,hmmmmmmmmmmmmmmmm:eek:
musze poczytac jakie sa objawy

o fuck... a ja bym pojechala na dlugie :baffled::baffled::baffled: ale jaja by byly!!1 :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DZaraz sie posikam:-D:-D:-D:-DLarvunia to moze Ty mnie z lotnicha odbierzesz z Berlina ????Albo nie bo z Barlinkiem pomylisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marzenka masuj cyca i wyciskaj mleczko pomocne tez są liscie białej kapusty przynosza ulge.Jak Cie mocno boli i sama nie dajesz rady popros męza niech ci cycuszki pomiętosi.A jak juz sie odblokuje to laktatorem i powinno byc lepiej.A goraczke faktycznie mozesz miec od tego

Ostatnia edycja:
magda my grilla mamy ale nie wiem czy się zabiorę bo ja biorę dwójkę dzieci i jeszcze wózek do tego. a te rolki to kosztowały 139 zł w tym sportowym na centrum koło pizzeri Cauroso czy jakos tak to się piszę. a kask i ochraniacze w starym sportowym

A na głębokie to wiem jak dojechać:tak::tak:

Hello,my juz wdomu bo mlody znow marudzil wyczulam dzis ze on boji sie wiatru :tak::tak: i dlatego ciagnie mnie do domu....

Jezyk ok,nie musisz zabierac tego grilla bo ten wlasciciel domku dzis kupil nowe krzesla i grilla tez...mam nadzieje ze go tam zostawi :tak::tak:....czytalas jak masz dojechac do tego domku?pisalam instrukcje hihi

wez tylko sobie kielbaske :tak: i cos do picia...:tak:

pojde chyba jeszcze do piasku pod blok....

Aga a kiedy wpadniesz do nas na spacerek??

Dziewczyny 2 dni temu wyszly mi w buzi tak jakby na dziaslach takie male czerwone kropki i strasznie mnie boli i teraz wyszly mi tez wbuzi ale na dole te same..kurde co to moze byc czy to czasem nie jakies plesniawki??
ale w tym wieku??to mozliwe? jak myslicie?
dokucza to cholerstwo przy jedzeniu wrr.....

magda nie mam pojecia co ci moze byc...
a wiecie co... moj pies tez boi sie wiatru :oo2: narmalnie posiedziec na dworze nie dala :sorry: masakra z tym psem. Jak ja zostawiam to piszczy i skomle ze az sasiedzi ja slysza na 1 pietrze (mieszkam na 3) na szczescie tylko z 15 min trzeszczy no ale kurde szkoda mi jej i zabralam ja na dwor ze soba niech ma z tego psiego losu chociaz spacer popoludniu z nami a ta kurka do domu ciagnie! szok! tez wyczailam ze od wiatru :oo: i tylko godzinke polazilismy i z 10 min mlody w piaskownicy pogrzebal. Masakra z tym psem mowie Wam... sile ma i malego mialam z prawej storny a pies kuźwa ciagnol z lewej do domu ggggrrrr acha i jeszcze wozek wzielam z piwnicy...nie wiem po co

reklama
no i znow sie wkurzylam wrr...wzielam mlodego jeszcze na dwor pod blok do piasku i co?
jak szybko wylazlam z tego 4 pietra tak szybko wrocilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chcialam wlozyc wiadro do piasku a ten w ryk i mo mo...krzyczy...no masakra jakas co za dziecko :wściekła/y::wściekła/y:....

larvunia a widze u ciebie z pieskiem to samo hehe :-D:-D:-D
to mamy ubaw hihi..
lepiej niech ten wiatr przestanie juz wiac bo bede caly czas siedziala w domu...:crazy:

a teraz wcinam lody :-):-)

Do góry