reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

befatko ale ja nawet nie mam nic z tych objawow,guzkow zadnych nie mam,zaczerwienie tez nie,wiec niewiem,jak probuje sciagac pokarm to nic nie leci a w dodatku sutek mnie boli,chyba moj m sie dzis tym zajmie:-Dprzyjemne z pozytecznym.:-D
ja juz troszku ogarnelam domek,pranie wstawilam,nakarmilam malego i teraz sobie spi,dzis pierwszy raz zamiast pampersa wlozyla mu pieluszke,bo niby slyszalam ze to jest lepsze na odparzenia bo jest doplyw powietrza,no zobaczymy:-)
ostatnio zauwazylam ze jak go klade na przewijak i sciagam mokrego pampersa to ten smieje sie jak glupi:-)i tupie nozkami i raczkami:-):-)cieszy sie ze w koncu mamuska zdjela mokrego pampersiaka:-)
najlepiej dzis w nocy,po karmieniu polozylam go na srodku poduszki,budze sie za dwie godz a on praktycznie pod poduszka mi lezy,ze 5 tygodniowe dziecko tak sie wierci to ja nie mialam pojecia:szok::szok:

reklama
Witam cioteczki
my bylismy na spacerku w parku i na lodach
smile.gif

Hania ma dzis szczescie znalazla w parku na trawie 14 zeta
smile.gif

pozniej kupilam im czipsy i wygrala druga paczke czipsow gratis
biggrin.gif
....byl kupon w nich to pozniej pojdzie wymienic sobie...
na szczescie dzis tak nie wieje u nas....
teraz zrobilam sobie kawke i troche odspane
smile.gif

Hej,ja tez wpadlam
szymon spi usnal o 19 juz...bylismy jeszcze w piasku do 18 pod blokiem
a hania pojechala na dzialke z kolega na grilla
biggrin.gif
ale juz wrocila po 20....
a co tak tu pusto???

Larvunia wrocilas juz??

tia wlasnie sie ogarnelam niedawno, zmeczona na maxa jestem i chyba nic nie zalatwilam :dry: tzn bylam w poznianiu a kupa... torebki te same moge kupic w hurtowni z ktorej teraz biore przez neta... wiec nieoplacalne dla mnie, stracilam 50zl za wycieczke (za gaz ktory tankowal kolega) heh..., no ale przynajmniej oderwalam sie od codziennosci :sorry2: i ku[pilam jak juz bylam ok 12 torebek... reszta jutro kurierem przyjdzie bo zamowilam przez neta tez troche... wiec na dlugi weeken bede miala co robic wystawiac nowe aukcje :-D

Hej no to troche kupasno ze maja slaby wybor :tak::tak:..
a powiedz sprzedalas duzo juz tych dorebek??....

a babelek juz spi?z kim on byl ja ty pojechalas??

kurde beti to chyba juz o nas zapomniala
:-:)-(

Larvunia zagladalam do ciebie na profil i tam na dole znalazlam wpis od beti ona tam podala ci swoj numer komorki czy to sa jej telefony tak??..wiesz cos o tym?? zajrzyj tam :tak::tak:

heheheh jak wylukala :-D heheh tak kiesyd pisala do mnie a ja doniej, zapomnialam... to jej nr komorkowy ale nie wiem czy aktualny :sorry:

a babelek byl u mojej mamy jak ja pojechalam...

odezwe sie pozniej kochane

reklama
Dzien doberek !!! dzis pobudka juz o 6:30
frown.gif

wstawac spiochy!!!
smile.gif
smile.gif

ja juz pranko nastawilam ide kawke zrobic a pozniej do miasta !!!
milego dzionka wam zycze
smile.gif

Do góry