reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
helo helo!
Larvuś, ty zawsze jesteś pierwsza ahah!!!!!
Kroma - mała pięknie przespała pół nocki, ale reszte pol, tak o 4 chcialo jej się ze mną gadać. wziełam ją do łózka, podsypiałam, a ona wydawała miliardy dziwnych dżwięków. aż w końcu "zasła".
ja się muszę wziąć za chatę, bo jak po tsunami tu wygląda!

hehehe u mnie w czoraj w lazience wygladalo jak po tsunami ;-) dwa chlopy sie kapali i powodz mialam :sorry2:
pranie schnie..., ja w pizamie... za odkurzanie trza sie wziasc co nie ;-) i mycie podlog, psina ma cieczke od paru dni. W gaciach lazi psiowych, ale i tak w nocy sobie zsuwa... eeehhh :sorry2:

to i ja się witam, już od rana zdążyłam się z mamą pokłócić,ehhh co za dzień:dry:
najgorzej że na 12 mam pedicure ten ze sweetdeala i nie mam co z młodym zrobić:baffled:

kroma gratulacje za pół roczku:-) już masz kawał chłopa w domu:-D
no i za orbitreka też bo ja zawsze po pół godz lecialam i byłam padnięta więc wynik całkiem całkiem, a jak twoja waga?

Witam się i ja... My wstaliśmy o 10, oj ale pospaliśmy :-)

MADZIU przepraszam, ale gdzieś mi umknęło twoje pytanie... Bierzemy kościelny bo w sumie to o kościelny chodzi żeby drugie bobo zaczą planowac... Bo jak Kacpra chrzciliśmy w katedrze to powiedział że drugiego nieślubnego nie ochrzczą tak łatwo... Planujemy tak na ok 70 osób ale już kilka odmówiło, z przypadków losowych...

KROMA,MYCHA praktycznie wszystko już pozamawiane tylko drobiazgi zostały no i M garnitury a ja sukienke na poprawiny... Musze jakiegoś ryzjera znaleź i kosmetyczke i wszystko będzie... No i ustali jak sale, kościól i atko przystroic... O i Garniak dla Kacpra... Kurcze niby drobiazgi ale trochę jeszcze tego jest a czasu mało...

MYCHA współczuje tych wymiotów... Trzymaj się cieplutko

LARVUNIU a ty gdzie za podłoge? przecież ty masz ODPOCZYWAĆ!!!

A ja dalej czekam na rowerek dla Kacpra... Kurcze, koniec miesiąca, kasa sie rozchodzi a rowerka dalej brak...

Aha takie mam pytanko, czy któraś z was na swoim weselu przebierała się po oczepinach? Bo moi rodzice strasznie nalegają ale M bardzo nie chce... I nie wiem jak to właściwie teraz by powinno.Wogóle mam niepoważnych gości... Jeszcze z 8 par nam odpowiedzi nie dało czy będą a do dzisiaj był czas na odpowiedź... Cholera no jak to tak... Ja musze kucharzowi liczbę osób poda a tu nie mam listy... Jutro będe obdzwaniac... Cholera wyraźnie mieli napisane i teleon podany, a tak teraz ja będe musiała stawa na rzęsach żeby numery pozałatwia :-/

KAsia moze pozapominali... ale mogliby byc powazniejsi troche...
ja mialam dwie sukienki i po oczepinach przebieralam sie w wygodniejsza :tak: Pewnie bym tak nie zrobila gdybym to ja z wlasnej kieszeni musiala placic :sorry2:
Ja mialam wesele na 30 osob raptem, wiec to raczej przyjecie bylo ;-) na lonie natury bo na dworku i modlilam si eco by deszcz nie spadl :-p wesele mialam 2 wrzesnia deszcze spadl 1 wrzesnia i 3 wrzesnia a w nasze wesele bylo PIEKNIE :tak::-)

co do podlogi to mopem jade, nie lam sie kobito nic mi nie bedzie ;p

reklama
ammm naskrobalam wam tu swoje wypociny i bateria mi padla ammmmm
Larvunia- widze ze jednak bedzie Michalinka :) MArcel dal sioe namówić?
Kasia- widze przygotowania pełna para leca

a tak wogole to nie nadazam za wami tak skrobiecie
Ja od rana latam o 8 juz bylam z dzieciakami w Netto bo mieli fajne grille z pokrywa za 59 i 2 brykiety za 12;p to nakupilam a co ;p

Potem sprztanie prasowanie ( 3 pralki ze świat i z wyjazdu do rodzicow) ale w koncu doszlam do ladu...
obiad dla starego i Amelki juz przygotowany bedzie zapiekanka z makaronu...
A mi mlody cos wczoraj raz zwymiotowal ale to chyba jakis 1 razowy incydent mam nadzieje bo cala noc i teraz spokoj....

Do góry