Witam się i ja... My wstaliśmy o 10, oj ale pospaliśmy :-)
MADZIU przepraszam, ale gdzieś mi umknęło twoje pytanie... Bierzemy kościelny bo w sumie to o kościelny chodzi żeby drugie bobo zaczą planowac... Bo jak Kacpra chrzciliśmy w katedrze to powiedział że drugiego nieślubnego nie ochrzczą tak łatwo... Planujemy tak na ok 70 osób ale już kilka odmówiło, z przypadków losowych...
KROMA,MYCHA praktycznie wszystko już pozamawiane tylko drobiazgi zostały no i M garnitury a ja sukienke na poprawiny... Musze jakiegoś ryzjera znaleź i kosmetyczke i wszystko będzie... No i ustali jak sale, kościól i atko przystroic... O i Garniak dla Kacpra... Kurcze niby drobiazgi ale trochę jeszcze tego jest a czasu mało...
MYCHA współczuje tych wymiotów... Trzymaj się cieplutko
LARVUNIU a ty gdzie za podłoge? przecież ty masz ODPOCZYWAĆ!!!
A ja dalej czekam na rowerek dla Kacpra... Kurcze, koniec miesiąca, kasa sie rozchodzi a rowerka dalej brak...
Aha takie mam pytanko, czy któraś z was na swoim weselu przebierała się po oczepinach? Bo moi rodzice strasznie nalegają ale M bardzo nie chce... I nie wiem jak to właściwie teraz by powinno.Wogóle mam niepoważnych gości... Jeszcze z 8 par nam odpowiedzi nie dało czy będą a do dzisiaj był czas na odpowiedź... Cholera no jak to tak... Ja musze kucharzowi liczbę osób poda a tu nie mam listy... Jutro będe obdzwaniac... Cholera wyraźnie mieli napisane i teleon podany, a tak teraz ja będe musiała stawa na rzęsach żeby numery pozałatwia :-/