reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Martucha ja tez cie chce na Fb :tak::tak:
chce cie zobaczyc :-):-)

dobra juz jakas marte znalazlam hehe u ciesteczka...
taka laseczke i calusnice ...hihi chyba to ty...

Ostatnia edycja:
reklama
no to mam was:-D ciacho napewno cie poznam po uśmiechu:-) i już mi się podobasz:-D:-D:-D hahaha bez skojarzeń oczywiście:-p
i teraz z tego co pamiętam jak pisałaś po ostatniej wizycie u fryzjera włoski troche jaśniejsze?

ja czarna, niestety ( stety), kiedyś miałam jasne ale strasznie zniszczone mi się zrobiły i przefarbowałam;-)

zagońcie mnie do sprzątania:-p

hehe wiadomo ze bez :-Dno mam takie teraz brazowe ale jak zwiazne to roznicy chyba zadnej, a ja znowu rozjasnilam bo zbytnio moj siwe widac
ale znajc zycie pewnie za pol roku znowu bede ciemny braz:-D poznasz poznasz tej co bedzie najglosniejszy smiech to ja:-D

ciacho to już się nie mogę doczekać jutra i twojego śmiechu:-D
w takim razie też zmykam do pralki, może coś zadziałam:-D

miłego dnia;-)

reklama
Martucha - Lenka Helenka, Lusia Helusia, Ela Hela ;))))
mamy już na nią milion zdrobnień.

a mąż nie przeskrobał nic, ale mam go dość, ciągłego wypominania, że jest zmęczony, bo był 12 godzin w pracy. a ja, że od listopada siedze w domu. bo praca w domu, to sie sama robi nie?
niech jedzie na ten weekend, moze odpoczne.
chociqż mała daje mi popalić. nie spi od 5. tzn teraz juz śpi od pol h bo wyszłam z nia na dwor. a na dworze śpi od razu,

Do góry