reklama
K
konto usuniete
Gość
Madzia całuśnica to napewno ja

C
ciasteczko
Gość
martucha ja myslalam ze ty blondyna a tu prosze jaka laska, ja pierdziele normalnie w kompleksy mozna wpasc

C
ciasteczko
Gość
milego madzia dnia, ja tez musze sie zakrecic kolo domu pranko czeka na powieszenie
K
konto usuniete
Gość
no to mam was
ciacho napewno cie poznam po uśmiechu:-) i już mi się podobasz

hahaha bez skojarzeń oczywiście
i teraz z tego co pamiętam jak pisałaś po ostatniej wizycie u fryzjera włoski troche jaśniejsze?
ja czarna, niestety ( stety), kiedyś miałam jasne ale strasznie zniszczone mi się zrobiły i przefarbowałam;-)
zagońcie mnie do sprzątania

i teraz z tego co pamiętam jak pisałaś po ostatniej wizycie u fryzjera włoski troche jaśniejsze?
ja czarna, niestety ( stety), kiedyś miałam jasne ale strasznie zniszczone mi się zrobiły i przefarbowałam;-)
zagońcie mnie do sprzątania

C
ciasteczko
Gość
hehe wiadomo ze bez
no mam takie teraz brazowe ale jak zwiazne to roznicy chyba zadnej, a ja znowu rozjasnilam bo zbytnio moj siwe widac
ale znajc zycie pewnie za pol roku znowu bede ciemny braz
poznasz poznasz tej co bedzie najglosniejszy smiech to ja

ale znajc zycie pewnie za pol roku znowu bede ciemny braz

K
konto usuniete
Gość
ciacho to już się nie mogę doczekać jutra i twojego śmiechu
w takim razie też zmykam do pralki, może coś zadziałam
miłego dnia;-)

w takim razie też zmykam do pralki, może coś zadziałam

miłego dnia;-)
C
ciasteczko
Gość
to bedzie jutro wesolo
milego ja tez mykam

reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Martucha - Lenka Helenka, Lusia Helusia, Ela Hela
)))
mamy już na nią milion zdrobnień.
a mąż nie przeskrobał nic, ale mam go dość, ciągłego wypominania, że jest zmęczony, bo był 12 godzin w pracy. a ja, że od listopada siedze w domu. bo praca w domu, to sie sama robi nie?
niech jedzie na ten weekend, moze odpoczne.
chociqż mała daje mi popalić. nie spi od 5. tzn teraz juz śpi od pol h bo wyszłam z nia na dwor. a na dworze śpi od razu,
mamy już na nią milion zdrobnień.
a mąż nie przeskrobał nic, ale mam go dość, ciągłego wypominania, że jest zmęczony, bo był 12 godzin w pracy. a ja, że od listopada siedze w domu. bo praca w domu, to sie sama robi nie?
niech jedzie na ten weekend, moze odpoczne.
chociqż mała daje mi popalić. nie spi od 5. tzn teraz juz śpi od pol h bo wyszłam z nia na dwor. a na dworze śpi od razu,
Podziel się: