reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
No i już po spacerku, gdybym wiedziała że młodemu będzie lepiej to bym się wyszykowała i też wybyła na spotkanie z laseczkami :tak: no ale cóż wróżką nie jestem więc siedzimy w domku ... Dzisiaj to tutaj echo będzie, mamuśki pewnie już się bawić zaczynają i imprezka się rozkręca ;-) :-( ale maja fajnie, Ja też im zazdroszczę.
A a My już po spacerku, młody się trochę świeżego powietrza nawdychał, teraz siedzi i ziewa zaraz idę Go położyć spać bo ledwo siedzi a Ja trochę ogarnę mieszkanko. Jak mąż wróci z pracy to podskoczymy do Moich rodziców, muszę mamę poprosić żeby Mi spodnie skróciła bo oczywiście za długie na Mnie - wygrałam licytację na allegro dżinsów ciążowych :-) spodnie 11zł a z przesyłką wyszło 30zł i są normalnie boskie tylko nogawki za długie bo Ja taki kurdupel :-D ;-) i spijemy jakąś kawkę i do domku, na noc nie mam ochoty zostawać ....

Mycha wiec bedziesz miala co robic ;-) Fajnie ze spacerek udany i milego plotkowania u rodzicow :tak:
U mnie nudy, wlasnie zupke rosolek gotuje, nic wiecej mi sie niechce. Mezulo na 12.00 do pracy pojechal... wroci po 21.00 wiec z Fruciem sami z nowu siedzimy :-(
Ale zjemy i wymykam do agapu po cos slodkiego, bo mnie naszlo i jeszcze musze paste do zebow i szczoteczke sobie kupic co by miec do szpitala i jakas wode do torby tez mala kupie co by miec... i ooooo mam COLE kupie mjami mjami :-D tez mam ochote, trzeba korzystac co nie, bo nie dlugo skonczy sie jedzenie tego co sie chce ;-):-)
Do lasu z psem tez zajade.... wroce to nudy beda :confused2:
Ale pogoda sie dziewczyna trafila extra, pewnie dobrze sie bawia. JA TEZ CHCE!!!! :sorry2:

Oooooo Katgen się pojawiła, gdzie kobitko byłaś jak Cię nie było??? :-p Widać ciężko pracujesz i czasu pewnie na wszystko brak ;-)
A no Larvunia chyba tylko My jesteśmy dzisiaj na forum hihihi ;-) :-p Ja też chcę na grilla do Lili .........
A no młody śpi, zaraz poskładam pranie, ogarnę co nie co i będę czekać na męża jak On wróci to już całkiem czas do wieczora zleci ale On może dopiero coś koło 16 będzie oby o 16 jak nie później bo wtedy będę :wściekła/y: nom, to póki co tyle ..
Larvunia smacznego obiadku i udanego wypadu do słodkości i nie tylko, szykuj się szykuj co by torba była w pełni spakowana jak już się Michalinka zacznie dobijać :tak: :-) ;-)

Pranko zrobiłam, rozwiesiłam, odkurzyłam, placki ziemniaczane zrobione, zjedzone, salatka z tuńczyka zrobiona....hmmm co jeszcze:confused:
chyba wszystko....odpoczywam;-)
Ano dziewuszki sobie tam grillują nie ma co...:)

reklama
cześć laski już po grillu i idę odpocząć, młoda padła, młody śpiewa, a mnie głowa boli, ale było super :)

Do góry